Electrolux Passion4Cooking

Acum vreo 3 saptamani, cand eram trista si abatuta ca foodie man era plecat tocmai in Mexic, ma suna Mazi daca nu vreau sa vin la deja cunoscuta (cel putin de unii ) seara de gatit cu prietenii Electrolux. Duh, normal ca vreau. Mai ales ca am fost desemnata sa ma ocup de desert (lov u Mazi 🙂 ).

Asa ca m-am agitat si m-am organizat si am ajuns la ceas de seara (a bit late, damn the traffic) la Clubul Cortina din Corbeanca, unde deja ostilitatile erau in desfasurare. Madalin curata de zor creveti, Smaranda cojea o telina grasutza, si pe mine ma asteptau deja aranjate ingredientele pentru desert.

Tema de gandire a fost sa pregatim in 1 ora felu repartizat. Eu m-am inscris cu brownies, ca se fac repede si pana la felu 3 aveau timp sa se raceasca. Am amestecat eu toate cele, in timp ce glumeam de zor cu Smaranda. Am turnat in forma potrivita la fix (achizitionata de Mazi – cine stie cunoaste 🙂 ) si m-am indreptat cu incredere spre cuptor. Numa ca asa un cuptor mare si cu multe functii nu am mai folosit, a trebuit sa apelez la un specialist. Cuptoru asta avea tot felu de programe presetate care stiu ele ce sa faca, dar io nu ma risc sa stric desertu (desi puteam sa dau vina pe specialist daca nu iesea) asa ca am play safe cu o setare de baza. Dar daca l-as avea acasa, m-as fi jucat cu toate programele alea.

Dupa ce am lasat tava in cuptoru minune, m-am perindat pe langa colegi, am mai stat de vorba, si am tras cu ochiu la ce se mai gatea. Am scos si eu tava din cuptor si m-am luptat sa o apar de roitorii atrasi de miros

Cand toate au fost gata, ne-am asezat sa ne bucuram de ce am pregatit.

S-a pregatit si s-a mancat asa:

Supa crema de telina si foietaj cu mere si feta si rozmarin si otet balsamic – Smaranda

Creveti cu cartofi la tigaie si un sos cu MULT usturoi – Madalin

Si la sfarsit, evident, my brownies

Trebuie sa recunosc ca de mult nu m-am mai simtit asa bine, si mi-a parut tare rau ca am plecat prima (imi expira timpul la babysitter)

Dar nu inainte de a gusta din painea facuta la cuptorul minune de care v-am zis mai devreme, care are si program cu steam.

Multumesc deci Mazi si Gollin Harris si Carmen si Electrolux pt o seara minunata, in care am putut vorbi despre mancare, ce am gatit, pe unde am mancat, fara sa primesc priviri exasperate (trust me, se intampla).

0

2 thoughts on “Electrolux Passion4Cooking

  1. Adinuca

    Dear, astept cu nerabdare sa refaci brownies-urile in bucataria ta senzationala ca poate beneficiem, cu aceasta ocazie, de reteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *