Concurs Ciocolata Heidi de vara

Pentru ca azi e ziua internationala a ciocolatei trebuie sa sarbatorim cum se cuvine. Si cel mai potrivit mod este, zic eu, cu un concurs ciocolatos cu un premiu deicios: un seminar cu ciocolata ๐Ÿ™‚ Interested? Read on!

Impreuna cu prietenii de la Heidi Chocoworld, yours truly si ai mei foodie kids va invita la un seminar de ciocolata saptamana viitoare, miercuri 17 iulie incepand cu ora 16.oo, seminar cu ciocolata de vacanta, inspirata de tema DESTINATII si HeidiSummerVenture, unde o sa ne facem de cap cu rauri de ciocolata si cele mai interesante “toppinguri” si “fillinguri” pentru a crea ciocolata perfecta de vacanta.

Avem 5 locuri de dat la acest frumos seminar…Deci daca vrei sa participi treaba sta cam asa:

– sa fii disponibil si in a choco mood miercuri pe la ora 4 si sa poti veni singurel/singurica pana la Heidi Chocoworld (Blvdย Biruintei Nr.87, Pantelimon, Bucuresti)

– sa dai like pagini noastre de FB (acolo o sa anuntam si castigatorii, so stay tuned)

– sa dai like paginii Heidi Chocolate pe FB

– sa lasi un comentariu aici (cu email vaild ca sa te pot contacta rapid si usor) si sa imi spui care este reteta ta preferata cu ciocolata

– data limita de inscriere duminica 14 iulie si anuntarea castigatorilor va fi luni 15 iulie.

Happy Chocolate Day!!!

1

10 thoughts on “Concurs Ciocolata Heidi de vara

  1. Laur

    Monica, harta nu functioneaza. Si ai o mica greseala de scriere “sa fii” nu “sa fi”

  2. Monica Post author

    @Laur: merci pentru atentie ๐Ÿ™‚ link cu harta era preluat de pe site Heidi, am scris adresa acum. Sa inteleg ca te inscri la concurs?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *