Concurs de toamna. Dulce.

Si avem un nou concurs! Tot de toamna, tot conserve, dar de data asta dulci: gem, dulceata, compot…Nu stiu voi, dar eu cel putin anul asta am facut o multime de gemuri, mai multe ca niciodata. Asa multe ca a trebuit sa fac o excursie la Ikea sa imi iau rafturi pentru gem. Au iesit multe borcane de gem de afine si lavanda, de zmeura si busuioc, zmeura si anason stelat, mure si lamaie, mure si iasomie…

Impreuna cu Flanco, avem de dat 2 premii frumoase si anume 2 Piemaker Moulinex, cate 1 pentru fiecare categorie: gem/dulceata si compot. In pie maker se pot coace briose, placintele, cupcakes, tarte, etc simplu si rapid.

Regulile jocului sunt aceleasi: Daca doresti unul din frumoasele premii de mai sus trebuie sa trimiti reteta ta preferata (sau doua, sau mai multe) de gem, dulceata, compot sau alte conserve dulci, preferabil cu un element surpriza. Adica stiti ca mie imi plac combinatiile interesante :) Imi plac si retele cu o istorie speciala (de la mama, bunica, colega din liceu, etc).

Conditii de participare:

1. Lasa un comentariu pe blog prin care imi spui ca pregatesti conserve dulci de toamna si daca doresti sa participi la concurs

2. Reteta sa fie proprie, sau daca e de inspiratie sa ziceti (onorabil) de unde.

3. Reţeta trebuie publicată pe blogul personal sau, dacă nu aveţi, trimisă impreuna cu 1-3 fotografii la adresa de mail monica@foodiefamily.ro (reteta poate fi deja publicata pe blog, nu este obligatoriu sa fie postare noua. Daca e postare mai veche please da-ti un edit acolo si spuneti ca reteta respectiva participa la concursul de fata cu link la Foodie Family si Flanco).

4. Sa dai LIKE paginii de FB  Flanco

5. Castigatorii trebuie sa fie de acord ca reteta lor, fotografiile produselor si o fotografie de profil sa fie publicate in newsletterul Flanco.

Concursul are durata 1 saptamana, data limita de trimitere a retetelor este 29 septembrie iar castigatorii vor fi anuntati pe 30 septembrie.

Spor la conservat!

2

14 thoughts on “Concurs de toamna. Dulce.

  1. Mariana

    :)) O fi un semn, o fi ceva, dar tocmai ce postasem rețeta de gem de prune. Asa ca, daca e loc, ma inscriu si eu la minunatul concurs :).
    O zi frumoasa!

  2. gabriel

    buna ziua…am pregatit si eu o reteta pentru concurs…dulceata de ceapa,ceva mai atipic pentru noi, dar ceva apreciat in Franta.

    numai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *