Concurs de toamna

Oficial a venit toamna, cel putin in calendar si azi a inceput si scoala, cel putin pentru foodie kids. Asta inseamna o noua campanie de pachetele de scoala, o noua campanie de copt vinete, ardei, de sterilizat borcane.

Si pentru ca sunt sigura ca nu sunt singura, uite ca impreuna cu Flanco va propun un concurs de sezon cu tema “Conserve de toamna sarate si/sau acre” cu premii pe masura: 2 oale Tefal Glossy Chef inox de 10 l si 2 feliatoare Fresh Express Moulinex, in total 2 premii (o oala si un feliator pentru fiecare categorie – sarat si acru), premii care sa te ajute sa te pregatesti mai usor de toamna.

Daca doresti unul din frumoasele premii de mai sus trebuie sa trimiti reteta ta preferata (sau doua, sau mai multe) de conserva de toamna, acra sau sarata, preferabil cu un element surpriza. Adica stiti ca mie imi plac combinatiile interesante 🙂 Imi plac si retele cu o istorie speciala (de la mama, bunica, colega din liceu, etc). deci loviti-ma cu ce aveti voi mai bun 🙂

Conditii de participare:

1. Lasa un comentariu pe blog prin care imi spui ca pregatesti conserve de toamna si daca doresti sa participi la concurs

2. Reteta sa fie proprie, sau daca e de inspiratie sa ziceti (onorabil) de unde.

3. Reţeta trebuie publicată pe blogul personal sau, dacă nu aveţi, trimisă impreuna cu 1-3 fotografii la adresa de mail monica@foodiefamily.ro (reteta poate fi deja publicata pe blog, nu este obligatoriu sa fie postare noua).

4. Sa dai LIKE paginii de FB  Flanco

5. Castigatorii trebuie sa fie de acord ca reteta lor, fotografiile produselor si o fotografie de profil sa fie publicate in newsletterul Flanco.

Concursul are durata 2 saptamani, data limita de trimitere a retetelor este 15 septembrie iar castigatorii vor fi anuntati pe 16 septembrie.

Spor la conservat!

 

0

19 thoughts on “Concurs de toamna

  1. Brindusa

    Ce ma oftici! Toate retetele de la mama/bunica/vecina/pisica 😛 le am postate deja pe blog. Acum trebuie sa-mi strofoc imaginatia la una noua. Dragut concursul 😉

  2. Monica Post author

    Retele pot fi deja publicate pe blog 🙂 asa ca Brandusa, trebuie numai sa te hotarasti pe care o inscri in concurs…

  3. Aluculesei Brindusa

    Pregatesc conserve de toamna caci imi place sa am la iarna camara plina de bunatati si doresc sa particip si eu la concurs.

  4. mitinita

    Pregatesc mereu conserve si incerc mereu cate ceva nou,asa ca in fiecare an am noutati pe rafturi.Doresc si eu sa particip si sa impartasesc cu voi din lucrurile testate.

  5. Cretu Veronica

    Chiar am scris o multime de retete (tot felul de conserve) si chiar sunt foarte multe acum proaspat postate pe blog.Deci sigur voi participa la concurs.
    E foarte atractiv premiul!

  6. Monica Horoiu

    Si eu pregatesc conserve de toamna. DAr…provocarea ta e interesanta(elementul surpriza). Deci anul asta voi avea conserve “surpriza” pentru-ca VREAU sa particip la concurs.

  7. Cretu Veronica

    Vom pune aici link catre retetele de pe blog?sau pe blogul nostru vom scrie un articol cu retetele cu care vrem sa participam?

  8. Veronica

    Nu cred ca exista gospodina cu sau fara prea multa experienta care sa nu pregateasca,sau care sa nu fi incercat macar o data i viata o reteta de conserve.Si noi pregatim in fiecare an conserve,ne place sa avem camara plina.Voi participa si eu cu drag la acest concurs.

  9. anisoara

    Am trimis mail niste retete,unde ar trebui sa apara?Vad ca si comentariul de pe blog inca mai asteapta moderare…

  10. Monica Post author

    @Veronica: la tine pe blog scri reteta, spui in articol ca participa la concurs. Apoi imi trimiti link-ul pe mail

  11. Monica Post author

    @Anisoara: am primit toate retetele tale, multumesc. Ele vor aparea intr-un articol aici pe blog peste 2 saptamani cand voi prezenta tot participantii precum si cei 2 castigatori.

  12. Angelica

    Buna seara!
    Ador sa pregatesc conserve pentru iarna, deci, fara doar si poate particip si eu la concurs.
    Multumim pentru tema aleasa, pentru mine este super!!
    O seara buna va doresc:)
    Acum trimit si mail-ul.

  13. Monica Post author

    Multumesc tuturor pentru retetele trimise. Pentru ca am primit un numar foarte mare de retete si pentru ca vreau sa le citesc cu mare atentie inainte de a alege castigatorii, aman pana maine anuntarea celor 2 retete castigatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *