Ce poate fi mai frumos si mai potrivit cand e atata soare afara decat un consurs Solaris? Un concurs cu 3 premii frumoase pentru 3 castigatori. Concurs cu si despre dejunul Kollath pe care l-am preparat si eu si am povestit de el aici. Dar in caz ca nu ati vazut postarea va zic acum repede cateva cuvinte despe dejunul Kollath.
Profesorul Werner Kollath, dietetician și doctor în medicină, a descoperit o metodă excepțională de a face grâul digerabil, fără niciun fel de prelucrare. Se păstrează astfel proprietățile curative ale grâului, iar acest mic dejun oferă un aport energetic complex. Grâul în formă crudă este greu de digerat. Dr. Kollath a decis să înmoaie peste noapte grâul integral măcinat într-un vas de sticlă sau lut. În acest proces se folosește doar apă, rezultând un amestec semiferm, plin de enzime benefice celulelor. Aşa a apărut dejunul Kollath, o alternativă la alimentele procesate termic sau chimic pe care le consumăm la primele ore ale zilei.
Iata ce aveti de facut pentru a castiga unul din cele 3 cosuri (fiecare cos contine Dejun Kollath Goji si Pin, Mix Musli Fara Zahar, Deliciu Rosu, Covrigei chimen, Seminte salata 100g).
1. Like la pagina de facebook Solaris aici
2. Like la pagina de facebook Foodie Family aici
3. Lasati un comentariu pe blog cu ideea voastra de a prepara dejunul Kollath…fructe, nuci, seminte…anything goes 🙂
Concursul se va desfasura in perioada 29 iulie- 5 august iar castigatorii vor fi alesi cu random.org si anuntati pe 6 august.
Succes!
Later edit: Multumesc tuturor pentru participare! Cei 3 castigatori sunt Mihaela S, Oana R si Antonya Maria. Felicitari si va astept coordonatele pe mail pentru a va trimite premiile.
As hidrata Dejunul in lapte de cocos si l-as servi cu putina miere si nuca! mmm
As pregati dejunul Kollath cu: miere, nuci si banane.
Dejun Kollath cu goji si pin
As pregati dejunul Kollath cu un lapte vegetal (migdale, ovaz, nuca de cocos), fructe proaspete (caise sau nectarine, piersici) si pudra de roscove.
Probabil cu iaurt de casa si cateva fructe proaspete – afine, zmeura.
Cu lapte vegetal facut in casa – de caju sau de migdale pentru mine – ceva scortisoara macinata, coaja de portocala si lamaie si-un praf mic de scortisoara. Poate chiar un pic porridge simplu sau baked.
Cred ca ar fi excelent cu putin iaurt gras si cu multe fructe de padure!
L-as prepara cu lapte de soia si as adauga si niste seminte de chia
lapte de soia, indulcit cu sirop de agave, adaugam smochine uscate sau proaspete
as hidrata dejunul kollath si as mai adauga niste scortisoara si ce fruct am prin bucatarie, azi o piersica mare si zemoasa 🙂
Dupa ce am inmuiat cerealele in prealabil, eu le-as amesteca cu iaurt grecesc peste care as adauga putin sirop de artar. Daca nu vreau sa fie foarte dulce, pot inlocui siropul de artar cu feliute de nectarina.
La cat de grozav e amestecul cu fructe,nu e nevoie decat de lapte sau iaurt
Cred ca ar fi excelent cu iaurt si cu zmeura proaspata.
As completa graul si mixul de fructe si seminte hidratat – cu migdale, seminte de chia si cateva picaturi de miere de albine.
as consuma Dejunul kollath cu miere si cu fructe de padure
L-aș încerca cu nuci și fructe de pădure. 🙂
Am lasat grâul şi mixul de fructe şi seminţe la hidratat în apă plată, de seara până dimineaţa.Am adaugat alune si fructe de padure intr-un pahar in straturi,unul de grau si unul de fructe…
Dejunul kollath l-as consuma cu fructe de padure,nuci si miere
Cred ca e bun cu iaurt grecesc, miere (am eu una buna de pin 🙂 ) si cu zmeura sau mure.
cu iaurt si scortisoara
As folosi amestecul cu lapte de soia si fructe proaspete. Afine, piersici sau zmeura. Poate zi fulgi de cocos. So yammy.
Eu as prepara dejunul Kollath cu lapte de migdale, zmeura si mure!
L-as indulci cu putina stevie si as adauga seminte de in !
FB like: Adina Gavriloi
Aș înmuia grâul și l-aș amesteca mai apoi cu bucăți de fructe de pădure și miere.
Ce buna inventie! Merge pentru un mic dejun sanatos cu fructe de sezon proaspete: nectarine sau piersici.
As lasa graul la hidratat in lapte sau in iaurt dietetic, iar dupa cateva ore sau chiar a doua dimineata l-as servi cu ananas din compot si cateva afine, care se numara printre fructele mele favorite. La miere as renunta, pentru ca ananasul este dulce.
cum imi place de obicei, cu iaurt grecesc si multe fructe
L-as consuma impreuna cu un iaurt grecesc. Cred ca ar fi grozav!
s folosi continutul celor 2 plicuri lasate la inmuiat peste noapte impreuna cu ananas si patratele mici de ciocolata
As combina cu iaurt, miere (pentru ca imi place mai dulce) si poate fructe de sezon.
As pregati dejunul Kollath cu multe afine si miere.
FB like : Geta Cain
fb ene maria Dejunul kollath l-as consuma cu ,nuci si miere , fructe de padure
Am lasat graul la deshidrata in lapte iar a doua zi dimineata l-as consuma cu frcute de afine care sunt absolut delicioase .
merge de minune in diminetile in care vrei sa te simti usoara , asezonat cu diferite fructe tot de la Solaris le folosesc .
cu iaurt si fructe
fb dulce aleka Cu lapte de soia si fructe de padure
Cu iaurt grecesc, fructe goji uscate si putin sirop de papadie.
Continutul celor doua plicuri din pachet se vor pune la inmuiat in apa de seara, iar a doua zi dimineata le amestecam. Pentru un gust excelent eu adaug stafide si mure si indulcesc cu o lingurita de miere.Dupa preferinta se poate adauga o lingurita de scortisoara, pentru un un plus de antioxidanti si un gust placut.
L-as amesteca cu lapte de migdale combinat cu felii de banana si piersica sau fructe de padure proaspete. 🙂
Cu iaurt si fructe ( piersici si fructe de padure mai ales)
As pregati dejunul Kollath cu: miere, nuci si banane.
Multumesc tuturor pentru participare! Cei 3 castigatori sunt Mihaela S, Oana R si Antonya Maria. Felicitari si va astept coordonatele pe mail pentru a va trimite premiile.
Multumeesc! 😀
Multumesc pentru premiu, Monica!
Bafta in continuare! Pupici