Concurs Solaris

Ce poate fi mai frumos si mai potrivit cand e atata soare afara decat un consurs Solaris? Un concurs cu 3 premii frumoase pentru 3 castigatori. Concurs cu si despre dejunul Kollath pe care l-am preparat si eu si am povestit de el aici. Dar in caz ca nu ati vazut postarea va zic acum repede cateva cuvinte despe dejunul Kollath.

Profesorul Werner Kollath, dietetician și doctor în medicină, a descoperit o metodă excepțională de a face grâul digerabil, fără niciun fel de prelucrare. Se păstrează astfel proprietățile curative ale grâului, iar acest mic dejun oferă un aport energetic complex. Grâul în formă crudă este greu de digerat. Dr. Kollath a decis să înmoaie peste noapte grâul integral măcinat într-un vas de sticlă sau lut. În acest proces se folosește doar apă, rezultând un amestec semiferm, plin de enzime benefice celulelor. Aşa a apărut dejunul Kollath, o alternativă la alimentele procesate termic sau chimic pe care le consumăm la primele ore ale zilei.

kollath 4Iata ce aveti de facut pentru a castiga unul din cele 3 cosuri (fiecare cos contine Dejun Kollath Goji si Pin, Mix Musli Fara Zahar, Deliciu Rosu, Covrigei chimen, Seminte salata 100g).

1. Like la pagina de facebook Solaris aici

2. Like la pagina de facebook Foodie Family aici

3. Lasati un comentariu pe blog cu ideea voastra de a prepara dejunul Kollath…fructe, nuci, seminte…anything goes 🙂

Concursul se va desfasura in perioada 29 iulie- 5 august iar castigatorii vor fi alesi cu random.org si anuntati pe 6 august.

solaris

Succes!

Later edit: Multumesc tuturor pentru participare! Cei 3 castigatori sunt Mihaela S, Oana R si Antonya Maria. Felicitari si va astept coordonatele pe mail pentru a va trimite premiile.

0

43 thoughts on “Concurs Solaris

  1. Diana

    As pregati dejunul Kollath cu un lapte vegetal (migdale, ovaz, nuca de cocos), fructe proaspete (caise sau nectarine, piersici) si pudra de roscove.

  2. Roxana Lazar

    Probabil cu iaurt de casa si cateva fructe proaspete – afine, zmeura.
    Cu lapte vegetal facut in casa – de caju sau de migdale pentru mine – ceva scortisoara macinata, coaja de portocala si lamaie si-un praf mic de scortisoara. Poate chiar un pic porridge simplu sau baked.

  3. Carmen

    as hidrata dejunul kollath si as mai adauga niste scortisoara si ce fruct am prin bucatarie, azi o piersica mare si zemoasa 🙂

  4. MihaelaS

    Dupa ce am inmuiat cerealele in prealabil, eu le-as amesteca cu iaurt grecesc peste care as adauga putin sirop de artar. Daca nu vreau sa fie foarte dulce, pot inlocui siropul de artar cu feliute de nectarina.

  5. Enea Daniela

    Am lasat grâul şi mixul de fructe şi seminţe la hidratat în apă plată, de seara până dimineaţa.Am adaugat alune si fructe de padure intr-un pahar in straturi,unul de grau si unul de fructe…

  6. Oana R

    Cred ca e bun cu iaurt grecesc, miere (am eu una buna de pin 🙂 ) si cu zmeura sau mure.

  7. Antonya Maria

    As folosi amestecul cu lapte de soia si fructe proaspete. Afine, piersici sau zmeura. Poate zi fulgi de cocos. So yammy.

  8. Pintilie Lorena Mihaela

    Ce buna inventie! Merge pentru un mic dejun sanatos cu fructe de sezon proaspete: nectarine sau piersici.

  9. Elisa

    As lasa graul la hidratat in lapte sau in iaurt dietetic, iar dupa cateva ore sau chiar a doua dimineata l-as servi cu ananas din compot si cateva afine, care se numara printre fructele mele favorite. La miere as renunta, pentru ca ananasul este dulce.

  10. Ungureanu Gabriela

    s folosi continutul celor 2 plicuri lasate la inmuiat peste noapte impreuna cu ananas si patratele mici de ciocolata

  11. Adyna_RADU

    Continutul celor doua plicuri din pachet se vor pune la inmuiat in apa de seara, iar a doua zi dimineata le amestecam. Pentru un gust excelent eu adaug stafide si mure si indulcesc cu o lingurita de miere.Dupa preferinta se poate adauga o lingurita de scortisoara, pentru un un plus de antioxidanti si un gust placut.

  12. Elena

    L-as amesteca cu lapte de migdale combinat cu felii de banana si piersica sau fructe de padure proaspete. 🙂

  13. Monica Post author

    Multumesc tuturor pentru participare! Cei 3 castigatori sunt Mihaela S, Oana R si Antonya Maria. Felicitari si va astept coordonatele pe mail pentru a va trimite premiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *