Daca Facebook nu e, nimic nu e…

La fix 6 luni dupa ce mi-am sters contul de facebook am revenit pe faimoasa platforma. Au fost 6 luni ca de vacanta, asa ca pe o insula pustie unde facebook nu a intrat pe lista celor 3 lucruri pe care le-as lua cu mine. Am scris atunci si o postare de adio. Si a fost minunat.

Daca personal a fost minunat pentru blog a fost trist. Daca nu am mai postat pe facebook toti foarte multi au crezut ca a murit si blogul, ca nu mai exista…nimic mai neadevarat pentru ca am postat in fiecare saptamana. FIECARE saptamana! Si mai postam si pe Instagram. Si ce daca…

FB2

Dupa 6 luni de absenta de pe facebook am avut parte de tot felul de reactii chiar si din partea unor persoane care ma vedeau zilnic dar ma intrebau unde am disparut ?! Caci daca Facebook nu e, nimic nu e. Daca aveati chef sa faceti un astfel de exepriment social iata, l-am facut eu si iata si rezultatul: “sunt pe facebook, deci exist”.

In plus, “sunt pe facebook, deci stiu” ar fi a doua concluzie. Majoritatea discutiilor cu foodie man sau cu prietenii incepeau cu “ai vazut ce a facut cutare”, “ai vazut ce faimoasa e acum Bogata”, “ai auzit…”. Facebook e mai ceva ca o agentie de presa. Pe langa stiri de interes maxim cum ar fi ca tocmai a fost cutremur sau e un curcubeu peste blocuri, mai afli si cine cu cine se insoara, cine cand o sa nasca si cine unde a fost in vacanta. “Aaa, pai am pus si poze pe facebook, nu le-ai vazut?”. Nup. So call me, maybe.

Luni am fost la lansarea Mazilique Studio (lovely place with amazing light and great vibes, more about it later) a fost de parca tocmai ma intorsesem de pe insula pustie…si a trebuit sa explic ca nu, nu am disparut si nu am inchis blogul, doar nu mai aveam am cont de facebook. In schimb sunt bloggeri care nu au mai scris pe blog de cand lumea dar daca posteaza pe FB nu se panicheaza nimeni. Bummer and so not fair.

FB21

And so I’m back. Cel putin blogul este back cu pagina lui, ajutat de o anume Maricica ca deh, nu te lasa facebook sa scapi pana nu ii dai ceva date personale. Dar nu o cautati pe Maricica ca i-a placut pe insula pustie si mai sta pe acolo nitel.

See u on FB!

5

3 thoughts on “Daca Facebook nu e, nimic nu e…

  1. Madi

    Te anunt ca in tot acest timp ai avut un cititor (moi) care ti-a citit posturile si care chiar s-a bucurat ca ai scris mai mult pe blog comparativ cu alte perioade. Si care nu are FB.

  2. JP

    Si eu incerc sa ma las de Facebook, dar daca administrezi cateva site-uri si vrei sa-ti promovezi continutul nu prea ai ce face si trebuie sa te mai dai si pe FB. Este o sursa ieftina si buna de trafic pe care nu poti sa o ignori. Pana la urma trebuie sa te duci acolo unde-ti sunt si cititorii, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *