Electrolux Inspiration4Cooking

In plin campionat de fotbal european, Electrolux si GolinHarris au planuit un mic meci amical intre bloggeri de food (astia mai vechi din echipa Passion4Cooking) si bloggeri non food. Amicalul s-a desfasurat pe terenul Clubului Cortina si la inceput de meci suprafata de joc arata impecabil.

De la vestiare echipele au iesit cu greu si cu intarziere datorita unui accident de pe DN1 dar in cele din urma au intrat pe gazon asa, in ordinea numerelor de pe tricou:

Yours truly, Marius Matache si Andreea Patrascu

Madalin si Andreea Burlacu

Ana si Carmen

Mazi si Exarhu

Lavinia, Alex si Alina

Andreea si Auras.

Pana s-au prezentat echipele si s-au consumat niste intaritoare inainte de meci, ni s-a prezentat strategia jocului: bloggerul food este coordonator de joc, bloggerul non food si centreaza si da si gol. Adica eu am vorbit si Marius a executat 🙂 Not bad for a change.

Tema pentru acasa a fost sa propun o reteta de facut intr-o ora, si care sa implice un oaresicare efort (interzis jocul pasiv doar cu amestecat ingrediente).

Asa ca am propus un clafoutis de cirese, si bietul Marius a pornit la desamburizat cirese. Un kil asa…Dar se vede cine e sportiv, le-a dat gata fara probleme 🙂 Cat a durat asta am tot stat de vorba, mai ales despre sport (caci si despre asta scrie el si a pornit cu foodie man discutii despre meci, polo pe apa si rugby…duh…men…go figure) si muzica folk (caci pe langa blogger este si muzician folk).

Cred ca arbitrii au considerat ca meciul nostru amical e cam greu asa ca ne-au dat voie sa mai introducem in teren un jucator, the lovely Andreea Patrascu, sosita direct de la o filmare. Imediat a sarit in ajutorul nostru si asa am dat gol printre primii. Adica am bagat prajitura in cuptor rapid.

Acum poate e momentul sa recunosc ca am mai avut un avantaj. Eu mai lucrasem cu frumoasele si noile cuptoare Inspiration la evenimentul cu kinderi de la inceputul lunii…sorry guys.

Mingea a ramas in poarta o vreme, asa ca am avut timp sa aruncam un ochi la meciurile de langa. Madalin a dovedit un munte de ardei copti pana sa marcheze un gazpacho galben minunat, Mazi a marcat un tort de ciocolata HUGE si extra yummy, Lavinia a jucat italian si a marcat paste cu dovlevei si creveti, Andreea si echipa ei au marcat niste tarte cu tapenada de masline grozave. Ultima echipa care a marcat a fost cea a Anei care nici dupa prelungiri nici dupa loviturile de la 11 metri nu reusea sa marcheze cea-mai-cea-tocana…In cele din urma au resit dar nu am mai apucat sa gustam pentru ca am plecat acasa cu foodie man si Madalin sa vada si ei meciul adevarat.

Dar inpoi pe terenul nostru, clafoutis nu a fost gata in timpul alocat jocului, asa ca si noi am mai jucat vreo 10 minute de prelungire dar la final rezultatul a fost spectaculos…si a disparut imediat, abia ce am apucat sa il dam cu ceva pudra de zahar pe nas, sa iasa bine in poze. Zut alors!

La final s-au acordat si premii si cupe sub forma de tichete de razuit si castigat. Marius a razuit un esspresor, Andreea un grill iar eu un fierbator de apa picat al mare fix si care se asorteaza foarte frumos in bucataria foodie family.

So get inspired and bake something 🙂

PS: pozele alea frumoase sunt realizate de Catalin Voicu, multumim frumos.

 

2

2 thoughts on “Electrolux Inspiration4Cooking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *