Foodie kid la picnic. Good Food picninc

Mie imi place sa fiu blogger pentru ca merg cu mami la petreceri cu mancare. Si cele mai frumoase petreceri sunt cu mancare de la Good Food. Ultima la care am fost a fost un picnic in oras intr-o curte din spate de la libraria aia mare unde mai ne duce mami sa ne cumpere carti de citit. Imi place mult libraria aia ca are si jucarii si filme pe dvd si mami ma lasa sa cumpar cate carti vreau.

La picnic Good Food am ajuns mai tarziu ca intai a trebuit sa ne facem lectiile si am avut multe. La usa erau niste fete cu care trebuia sa iti faci poza. Cand am ajuns noi nu prea mai era mancare pe mese ca erau multi oameni si au mancat-o pe toata. Am mai gasit niste paste care mi-au placut la gust dar si cum aratau. I-am zis lui Cristina ca mi-a placut si m-a luat cu ea sa mai facem un castron. M-a pus sa imi pun manusi de cauciuc ca asa au bucatarii cand gatesc pentru multi oameni. E cam naspa sa faci cu manusi dar am ascultat.

La picnic mai avea si un suc asa din lapte si fructe, dar nu prea mi-a placut laptele. Mi-am luat fructe intr-un pahar din plastic si le-am mancat asa. Au fost foarte bune. Mai erau niste fete care faceau senvisuri cu pateu dar nu am putut sa gust ca ma dureau dintii de la aparat.

Mi-a placut la picnic pentru ca era mancare buna si am si gatit.

Mami notes: Libraria cea tare este Carturesti.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *