Gatesc pentru The Big Lunch Bucharest

Acum vreo 2 saptamani v-am anuntat ca voi gati la Big Lunch…dar socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa si sambata cu pricina e blocata cu alte treburi, treburi care ma impiedica sa gatesc efectiv in acea zi.

DAR, nu renunt de tot la idee si la initiativa si incerc sa contribui totusi la aceasta cauza asa ca m-am hotarat sa organize o minilicitatie aici pe blog. Carevasazica ma ofer sa gatesc niste chestii si mai pun la bataie alte chestii crescute la mine in curte si cu ajutorul vostru sa strangem niste banii pentru proiectul “O sansa calda” al Asociatiei Sansa Ta.

Intra in joc trei optiuni din care sa alegeti:

1. Un borcan IMENS cu bezele, made by me (colorate sau nu, arome pe alese)

bezelefoodiefamily

2. O tarta de lamaie yuzu, made by me

tartalamaie yuzu foodiefamily

3. Un borcan IMENS de miere, made by albinutele mele (aprox 5 kg asa)

miere Foodie Family

Pentru fiecare optiune licitatia incepe de la 100 RON si se va desfasura astfel.

1. Lasa un comentariu aici prin care spui de ex “bezele, 110” sau “tarta, 100” sau “miere, 150”. Poti urmari in fiecare zi sa vezi daca cineva a licitat mai mult si sa iti aperi obiectul plusand. Poti sa licitezi pentru unul sau doua sau toate trei. Poti sa licitezi doar pentru tine sau pentru tot grupul de colegi cu care sa rontai bezele in pauza de cafea.

2. Licitatia se inchide sambata pe 27 septembrie, ziua The Big Lunch Bucharest. Castigatorul va fi cel care a licitat cel mai mult (doh) si va primi un mail de mine cu linkul de pe site Big Lunch Bucharest unde va trebui sa trimita donatia. Tot la mine va ajunge confirmarea ca a donat si apoi agream de comun acord cand va primi obiectul licitat.

3. Daca voi nu vreti sa licitati, puteti sa le spuneti prietenilor sau colegilor, poate este altcineva intersat si reusim sa ajutam cativa oameni care au nevoie de noi, so feel free to share pe FB, pe mail, pe grupuri, pe intranet…

Start vot! (de cand imi doream sa spun asta 🙂 )

Si cateva idei despre ce inseamna The Big Lunch.

The Big Lunch Bucharest are loc pe 27 septembrie și este un eveniment de comunitate și de fundraising pentru cauze din București. Ne propunem să facem cel mai mare prânz din capitală împreună cu ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, restaurante, bistro-uri, bloggeri, familii, grupuri de prieteni și chiar vecini.

The Big Lunch Bucharest își propune să facă fundraising pentru 15 cauze comunitare într-o singură zi, pe parcursul câtorva ore. Oricine poate organiza un pranz la el acasă, la serviciu, în parc, la terasă ori chiar la restaurantul preferat, iar sumele strânse se vor duce către una sau mai multe cauze propuse pe platformă.

Evenimentul este organizat pentru prima oară în România de Fundația Comunitară București, după o idee Eden Project din Marea Britanie. The Big Lunch are loc în Marea Britanie încă din anul 2009, se organizează în prima sâmbătă din luna iunie a fiecărui an și este o idee simplă de a acționa în și pentru comunitate. Anul acesta, pe 1 iunie, 4,83 milioane de oameni din Marea Britanie au făcut parte din The Big Lunch.

0

7 thoughts on “Gatesc pentru The Big Lunch Bucharest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *