Seminar de ciocolata aniversara Heidi

Heidi aniverseaza 2 doi ani de Chocoworld si te invita sambata 28 septembrie sa sarbatoresti cum se cuvine. Adica cu multa, multa ciocolata.

Vor fi ateliere de  ciocolata ca de obicei, ne vom distra si vom explora lumea Chocoworld, lumea Heidi si lumea larga alturi de actorul Vasile Calofir si invitatii sai. De ce atatea lumi? Ei bine, acesta este conceptul acestui eveniment, tocmai pornind de la faptul ca fiecare are propria viziune asupra lumii, iar Heidi a creeat in Chocoworld o lume magica si dulce unde toti redevenim copii.

Deci daca vrei sa te scufunzi in ciocolata sambata Heidi te asteapta la Ciocoworld incepand cu ora 14.00!

Daca nu poti ajunge sambata asta, yours truly si ai mei foodie kids va invita la un seminar de ciocolata sambata 19 octombrie intre orele 10 si 11, unde o sa ne facem de cap cu rauri de ciocolata si cele mai interesante “toppinguri” si “fillinguri” pentru a crea ciocolata perfecta pentru fiecare.

Avem 5 locuri de dat la acest frumos seminar…Deci daca vrei sa participi treaba sta cam asa:

– sa fii disponibil si in a choco mood sambata 19 octombrie si sa poti veni singurel/singurica pana la Heidi Chocoworld (Blvd Biruintei Nr.87, Pantelimon, Bucuresti)

– sa dai like pagini noastre de FB (acolo o sa anuntam si castigatorii, so stay tuned)

– sa dai like paginii Heidi Chocolate pe FB

– sa lasi un comentariu aici (cu email vaild ca sa te pot contacta rapid si usor) si sa imi spui ca vrei sa participi la seminar

– data limita de inscriere marti 15 octombrie si anuntarea castigatorilor va fi joi 17 octombrie (cei 5 vor fi alesi prin tragere la sorti).

Happy Chocolate Day dear Heidi!!!

1

13 thoughts on “Seminar de ciocolata aniversara Heidi

  1. Lulu

    Draga Foodie,
    Eu doresc sa particip la seminarul de ciocolata din 19 octombrie. Una din devizele mele in viata e “salvati pamantul! e singura planeta cu ciocolata”, deci se intelege ca iubesc ciocolata. 🙂 Sper sa ne vedem!
    Lulu

  2. Lorena

    Waaa, ma incanta si ideea ca sunt inscrisa la acest concurs, am si emotii. Imi doream de mult sa vad munti intregi de ciocolata si mai ales sa am ocazia de a imi crea ciocolata mea. Sper sa ma numar printre norocoase! O zi faina

  3. Cristina Voicu

    Draga Monica, si eu vreau sa imi indulcesc ziua si sa fiu una din persoanele prezente pe 19 la Heidi Chocoworld. 🙂
    Cristina

  4. Isabela

    Buna Monica. Data trecuta a fost foarte fun si mi-a placut taaare mult acolo. Daca mai ai si pentru mine un loc liber, o sa vin cu drag.

  5. Beatrice

    Buna Monica. Am aflat din intamplare de seminariile tinute in cadrul Heidi Chocoworld. Imi doresc foarte mult sa particip si eu. Sa vad cum din mainile mele iese o ciocolatica buna buna.
    Daca mai este un loc liber…te rog sa ma ai in vedere. M-ai face foarte fericita.

  6. Valentina

    Buna,

    Numele meu este Valentina Roman si imi doresc tare mult sa iau parte la acest eveniment si sa povestesc apoi, pe blog, cititorilor mei. O zi frumoasa va doresc!

  7. Monica Post author

    Multumesc tuturor pentru interes si inscrieri 🙂 dar cum putem avea numai 5 castigatori, iata cine vine sambata la 10 la Heidi sa ne jucam cu ciocolata: Carmen, Beatrice, Cristina, Lorena si Lulu! Felicitari si va astept sambata 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *