Sunt foodie oficial

Nu obisnuiesc sa scriu la reviste….dar cum a treia oara am vazut in Good Food ca au pus malai la bezele nu am mai rezistat….si am scris si iata ca m-am ales cu un frumos interviu in revista de profil si cu o noua prietena.

( nota: ce e cu malaiu? pai in reteta originala, in engleza adica, apare cornflour si asta inseamna amidon sau Gustin sau Maizena si ei tot traduceau furculision cu malaiu ala….si tocami la bezele, desertul mai favorit)

 

GoodFood

GoodFoodM

A fost o experienta interesanta…Adina tot ma intreba daca ma deranjeaza ca vorbim sau firele sau luminile, dar in mod curent gatesc cu 2 copii care vorbesc intruna, care lasa masinutze peste tot pe jos, etc…eram in elementul meu. Am gatit”mancarea lui Ego” cum ii spune Alex, adica pt cine nu il cunoaste pe Remy,  ratatouille dupa reteta din filmul de desene animate cu acelasi nume.

Si am vorbit 2 ore despre cele mai bune magazine pentru ingrediente, mixerul meu Kithchen Aid si cum care oale Le creuset in valiza cand vin din vacanta…foodie stuff

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *