Gata santieru si reparatiile, m-am mutat inapoi acasa. Si bineinteles, in ordine importantei, mai intai am carat oalele Le Creuset si ceapa si cartofii si cartile de gatit si pe urma restul.
Am sters praful, am pus la loc perdelele (in bucatarie, mai tarziu restul) si m-am asezat la masa mea cu ultimul numar din revista Cuisine care a ajuns tocmai azi cu posta. Pentru cine nu stie, revista Cuisine este din Noua Zeelanda si a luat premiul anul trecut parca pentru cea mai buna revista de food din lume. Si am vista cu ochii deschisi si cu o cana de ceai fierbinte (al naibii de frig azi).
Si am facut in gand liste si meniuri si am gatit somon cu pesto la cuptor. La cuptorul meu care sta aprins si nu necesita flexibilitate de yogin.
Watch this space, in curand rubrica noua cu retete pentru ca
THE FOODIST IS HOME AND COOKING!!!
Vreau si eu revista. Da-mi si mie un site…ceva unde sa comand. Merci!
poti sa iti faci abonament chiar la ei pe site
http://www.cuisine.co.nz/
enjoy!