The winner takes it all! Toate iaurturile de baut adica :)

Ati mancat mai sanatos saptamana trecuta? Sau macar ati incercat?

Noi am avut o saptamana nebuna nebuna cu examene si teste pe final de an scolar combinate cu “treaba de oameni mari” si pe la birouri si pe langa casa. Dar pentru suntem pregatiti si planificati am reusit sa mancam sanatos chiar si aceste conditii grele 🙂

Nu ne-a lipsit iaurtul de baut Oly, dupa care am fost trimisa la magazin “ca imi place tare mami, din ala de pere sa imi iei”. Pentru cine nu a aflat inca, Oly Bifidus iaurt de băut este ușor de savurat, nutritiv, fără conservanți sau coloranți artificiali, disponibil în cinci arome: natural, prune, pere, fructe de pădure și vișine. Lansarea acestui produs vine la fix pentru cine incearca să ducă un stil de viață mai sănătos și mai activ. Ceea ce incercati si voi, nu?

Oly Bifidus iaurt de baut

Dar ia sa vedem cine se mai bucura de niste iaurt de baut Oly Bifidus saptamana asta? Castigatoarea concursului organizat saptamana trecuta este Ema Bucur. Felicitari! Te astept pe email cu detaliile pentru a intra in posesia premiului.

Celorlati va multumesc pentru participare si sper ca si in continuare sa alegeti gustari sanatoase. Si iaurt de baut Oly. Va spun eu, ala de pere e fenomenal!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *