Una alta #2

TRAVEL

Solden

Nu am ratat nici anul asta vacanta de ski la Soelden. Am gasit aceleasi partii perfecte si cateva restaurante noi. Povestea intreaga aici.

EVENTS

The Date

Despre petrecerile The Date sunt sigura ca ati auzit. Se tin o data pe luna in locatii care de care mai cool/hip/neobisnuite in care precis nu ajungi in alt mod. Party in service? party pe acoperis? Este la The date. Am fost la preview lunch pentru The Date care luna asta asta s-a intamplat la Il Locale in Herastrau. La party a ajuns doar foodie man si a zis ca e fost cool.

We Dine

Februarie a fost luna de incercat evenimente 🙂 We Dine organizeaza cine cool si sofisticate tot in locatii neobisnuite. Am ajuns si noi la editia 39 (stiu, ne-a luat ceva) dar de data asta ne-am mobilizat pentru ca Chef a fost Constantin Turculet. Conceptul We Dine mi-a placut, decorul este impresionant si aerul de mister face experienta completa (locatia o afli doar cu cateva ore inainte). A fost o iesire frumoasa de 14 februarie asa (cheesy, stiu) dar care a mai revenit pe barometrul normalitatii cand foodie man a facut si o oprire la shaorma Dristor in drum spre casa 😉 Nu de alta, dar inca ii era foame…

Culinaryon

Despre cel mai nou loc de gatit din oras v-am mai povestit eu la lansare. la Culinaryon poti veni sa organizezi o aniversare, o petrecere de firma sau sa petreci o seara cu prietenii la unul din multitudinea de cursuri, calendarul il gasesti aici. Este parte a unui grup international cu studiouri de gatit si la Moscova sau Singapore si locatia din Bucuresti este foarte generoasa.

FOOD

Il Locale

Dupa ce mi-a placut grozav mancarea la preview de la The Date am mai mers la Il Locale si cu toata Foodie Family. Imi place mult locatia de pe malul Lacului Herastrau, si terasa este foarte generoasa. Restaurant cu specific italian (dupa cum ne prindem si din nume) cu felurile clasice pe care toata lumea le iubeste. Pentru mese de familie, la malul lacului, va fi o alegere minunata toata vara.

Ad Hoc Bistro

Am ajuns la AdHoc cu foodie teen intr-o pauza dintre examene. Repede si bun, ne-a placut mult mancarea, felurile de bistro clasice si foarte gustoase. Meniul scris pe tabla, mesele comune, atmosfera adevarata de bistro. Il trec pe lista de localuri de langa Ateneu, ca sa nu mai duca copii la Il calcio unde nu imi place deloc.

Pe luna viitoare!

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *