Viile Metamorfosis

Invitatia la inaugurarea Cramei Viile Metamorfosis a venit probabil pentru foodie man, dar cum el era plecat pe alte meleaguri am zis sa merg eu.

ViileMetamorfosisFoodieFamily10Asa ca am plecat intr-o seara de septembrie spre Vadu Sapat impreuna cu Madalin de la Wine and Knives.

ViileMetamorfosisFoodieFamily2

ViileMetamorfosisFoodieFamily

Prietenii stiu ca nu prea am treaba cu vinul, mai bag in seama un prosecco din cand in cand, dar in ciuda stradaniilor lui foodie man nu m-a prins treaba cu vinul de fel. In schimb imi plac mult strugurii si viile. De cate ori vad o vie imi amintesc de vacanta din Toscana unde o luam la galop printre randurile cu struguri…the good times!

Inapoi la Dealul Mare, intr-o seara cu super luna, cu multa lume, cu pahare, cu gratare, cu sarmale unde Madalin mi-a fost ghid prin beciuri ca eu ma uitam ca blonda la instalatii.

ViileMetamorfosisFoodieFamily3

ViileMetamorfosisFoodieFamily4

Investitie e italiana cu implicarea casei Antinori (hai ca de astia am auzit si eu) si arata foarte bine. Mai multe despre crama si vin puteti citi la Marius of Vinul din Cluj, ca eu nu ma pricep si el povesteste tare frumos.

In schimb pot sa spun ca sarmalele au fost bune, strugurii minunati si seara de poveste.

ViileMetamorfosisFoodieFamily6

ViileMetamorfosisFoodieFamily7

ViileMetamorfosisFoodieFamily8

ViileMetamorfosisFoodieFamily9

M-am intors seara tarziu acasa cu o sticla de vin sa isi dea cu parerea si foodie man, cu amintiri frumoase si prieteni noi.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *