Fursecuri proteice

Astia sunt cei mai buni biscuiti proteici. Am zis. Plus ca sunt si low carb daca intereseaza pe cineva 🙂 Noi in facem cand plecam la drum si stim ca nu vom avea acces la mancare sanatoasa, sunt foarte portabili si inlocuiesc cu succes o gustare. Mai ales in avion unde de obicei primesti un sendvis dubios. Au fost cu noi si pe partie la Sinaia, si in avion pana in Singapore. Deci testati in toate conditiile. Totusi au un continut mare de grasime (fie ea si buna) asa ca trebuie sa va limitati la 1 sau 2 fursecuri pe gustare. Inspiratia pentru acesti biscuiti vine de pe Protein Pow, cel mai complet site cu retete proteice.

Ingrediente:

2 linguri de unt de arahide (preferabil home made cu reteta asta dar ne place si cel din comert)

30 g proteina de zer cu aroma de vanilie (noua ne place asta)

60 ml lapte de migdale (reteta aici)

20 g migdale tocate fin

30 g proteina din mazare (noua ne place asta)

Mod de preparare:

1. Se incinge cuptorul la 170 grade. Pe o tava se pune hartie de copt.

2. Intr-un castron se amesteca cu furculita si apoi cu mana toate ingredientele pana se ajunge la consistenta unui aluat.

3. Se formeaza 9 bilute, se turtesc cu mana si se pun pe tava. Pentru aspect putem folosi si un cookie stamp dar merg si fara.

4. Se coc 10 minute, se lasa sa se raceasca bine.

protecookie2W

Be happy and fit!

2

One thought on “Fursecuri proteice

  1. Pingback: Eat the foodie year - iunie | The Foodie Family

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *