Budinca proteica

Cred ca asta este reteta cu care trebuie inceput cand gatesti cu pudre proteice. Noi cel putin cu ea am inceput, si avem mereu prin frigider pentru momentele alea cand mori dupa un desert. Daca o preparam cu pudra proteica de cacao arata fix ca o danette 🙂 si trebuie sa le ascundem de copii.

Reteta este absolut fullproof, adica chiar nu ai cu ce sa o gresesti. Daca o faceti cu apa nu iese asa cremoasa, iar daca in loc de pudra proteica puneti caseina iese supercremoasa, un midnight snack perfect.

Ingrediente:

1 plic de gelatina pudra

40 grame de pudra proteica (noua ne place asta)

500 ml lapte (de vaca, de migdale, sau pur si simplu apa)

Mod de preparare:

1. Se varsa plicul cu gelatina intr-un castron mai mare si se acopera cu putina apa. Se lasa 5-10 minute la diszolvat

2. Se pune laptele sau apa la fiert pana se incalzeste (dar sa nu dea in clocot).

3. Se pune pudra proteica peste gelatina si se toarna deasupra laptele. Se amesteca bine cu un tel pana se dizolva.

4. Se toarna in paharele, cesti, borcane mici.. ce aveti la indemana si se lasa minim 4 ore la frigider.

protepud

Be happy and fit!

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *