Praline proteice de ciocolata [giveaway]

Awwhhh, se apropie frumoasa sarbatoare roz, ciocolatoasa si dragastoasa…si singurul meu interes legat de ea e ca am o scuza sa produc si sa mananc mai multa ciocolata ca de obicei. Dar ca sa nu o iau rau pe langa banda de alergare, macar sa fac unele cu proteina nu? Si macar sa fac asta acum pentru ca saptamana viitoare o sa fie plin de inimioare de ciocolata peste tot.

Nu e deloc greu, dar este necesara o minima baza materiala adica o forma pentru praline, preferabil de silicon. In rest e mega usor.

Ingrediente:

100 g ciocolata neagra
40 g pudra proteica cu vanilie (merge cu asta de minune)
2 linguri faina de cocos
110 ml lapte
20 g pudra migdale
2 linguri unt de arahide/migdale/caju

Metoda:

1. Se topesc 50 g ciocolata la microunde/bain-marie.

2. Se amesteca celelalte ingrediente intr-un bol pana au consitenta unui aluat moale.

3. Se toarna ciocolata topita in forma de silicon, avand grija sa acopere toti peretii; se pune forma in congelator pana se intareste (20-30 min)

4. Se scoate forma din congelator si se pune in fiecare pralina umplutura, niveland cu o spatula mica. Se topesc restul de 50 g ciocolata si se intinde peste praline avand grija sa acopere umplutura.

5. Se lasa inca 30 de min la congelator pana sa intareste bine, apoi se scot din forma de silicon.

V-am zis ca e usor?

protein chocos

Si ca sa fie si mai usor uite un nou giveaway. Un cititor norocos va castiga o forma simpatica de silicon pentru praline si o punga de pudra proteica Optimum Nutrition! Tot ce trebuie sa faceti este sa imi scrieti intr-un comentariu cu ce sunt pralinele voastre preferate, pana joi 12 februarie,  iar vineri 13 va fi cu noroc pentru cineva :)))

formasilicon

ON-100-Whey-Gold-Standard-450-g-7

Later edit: Multumesc tuturor pentru participare! Castigator este inscrisul cu numarul 1, adica Catalina! Congrats si spor la ciocolata si la muschi 🙂

2

23 thoughts on “Praline proteice de ciocolata [giveaway]

  1. Marius Popescu

    Praline cu alune, cu visine ori portocale, cu mousse, trufe…ciocolata sa fie ca-n rest ma descurc eu.

  2. Adina

    Unt de cacao, unt de cocos, miere, cacao, fulgi de migdale si coacaze/merisoare deshidratate – f f bune si fara zahar! Recunosc ca in varianta pentru adulti adaug si niste cafea instant 🙂

  3. Adina Iuliana M

    Pralinele mele preferate sunt cele de ciocolată neagră umplute cu cireșe în lichior – iar Mon Cheri sunt cele mai bune.

  4. Monica Post author

    Multumesc tuturor pentru participare! Cititorul norocos ales in ziua norocoasa de vineri 13 este cel cu numarul 1…adica Catalina. Congrats! Please mail la adresa cunoscuta sa iti trimit premiul. Happy Valentines la toata lumea si spor la mancat praline de cioco 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *