Ametsa with Arzak Instruction Londra

In timpul ultimei deplasari la Londra am reusit sa strecor si o cina la un restaurant de tapas, Ametsa, unde meniul a fost creat de Elena Arzak. Cum inca nu am ajuns in San Sebastian am zis sa profit de ocazie si sa va vad ce i-a invatat sa faca pe englezi de au si primit o stea Michelin pentru acest restaurant.

Nu am fost deloc dezamagit. Mai ales ca am avut norocul sa fie chiar ea in ziua aceea in bucatarie, avusese ceva eveniment in Londra si a trecut si pe la restaurant. Lucky me 🙂

Meniul de degustare tapas era imparit in Aperitivos, Entrantes, Pescados, Carne si Posteres.

Aperitivos au venit toate o data la masa si au fost asa

Mango, beer and black pudding.

AmetsaFoodieFamily2

Onion rock with Marinated Anchovie

AmetsaFoodieFamily3

Ham Test Tubes

AmetsaFoodieFamily4

Kataifi with Scorpion Fish Cake

AmetsaFoodieFamily5

Entrantes

Scallops at home

AmetsaFoodieFamily6

Langoustines on Bamboo

AmetsaFoodieFamily7

Graffiti Egg with Green Sauce

AmetsaFoodieFamily8

Pescado

Turbot, Rhubarb, Lilly

AmetsaFoodieFamily9

Carne

Iberian Pork “presa” on Embers

AmetsaFoodieFamily11

Postres

Orange French Toast and Spinach

AmetsaFoodieFamily12

The Big Truffle

AmetsaFoodieFamily13

Ciocolata alba si neagra in forma de mure cu frunze de menta

AmetsaFoodieFamily14

Am fost foarte impresionat de aceasta experienta de tapas stelara. Recomand cu caldura oricui ajunge in Londra.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *