Blogger’s night out la London Street Bakery

Pentru ca ma pregatesc de o noua vizita la Londra next week, mi-am amintit ca nu am povestit despre ultima iesire mancacioasa cu gasca de bloggeri mancaciosi. Am o scuza zic, ca nici unul din ei nu are 2 copii, lucru care nu-i putin lucru, si la un moment dat mintea inghesuita de teme, proiecte, bani de dat pt excursii si cluburi, constructii de chestii din chestii reciclabile si as putea sa continui pana maine, mintea ziceam, mai uita saraca.

Dar noroc cu soon to go trip ca mi-am amintit de intamplarea cu mancarea. Love affair dintre mine si Londra e lunga si frumoasa, pentru ca e primul oras din afara tarii in care am ajuns ca teenager impresionabil, si tocmai de craciun…awhhh….si acum imi aduc aminte cu ma uitam uimita la Xmas lights, la toata forfota de pe strazi…love at first sight va zic.

Inpoi in zilele noastre am ajuns intr-o seara de primavara la London Street Bakery situat nu tocmai la drumu mare dar relativ usor de gasit (nu stiu cum am ajuns totusi cam ultima, hmm). La masa mare si primitoare erau deja aranjati frumos Florin si Madalin cu un vin (doh 🙂 ), Ana, Catalina si Lavinia si Mazi. A, hai ca nu am fost ultima ca Ana a ajuns dupa mine. Buuuun, pai dupa ce am studiat meniul (scurt si de sezon, always a good foodie sign) a aparut pe masa painea aia despre care au scris deja toti comesenii ce buna si grozava si nemaipomenita a fost. Pai sa stiti ca au dreptate, a fost chiar asa.

Din meniul foodie am ales carnatii Lincolnshire cu piure si relish de ceapa, probabil pentru ca nu imi iesise inca iarna lunga din oase.

Dar cat de buni au fost, soon mi-am dat seama ca nu am ales ce trebuie, ‘cos the winning dish a fost pentru mine risotto cu sfecla rosie si branza mucegaita, dar care, ghinion, era in fata lui Florin.

He was good enough to share, da mie imi trebuiau vreo 2 portii sa ma simt happy. Ah well, astept cu nerabdare sa apara reteta pe blogul lui Rachel (mama lu LondonStreetBakery) ca asa mi-a promis.

La sfarsit am incercat cate un pic din fiecare desert.

Si evident ca am luat pentru acasa (caci e brutarie) si niste paini de 2 feluri si 2 chifle in forma de arici pentru aia mici. Aricii au disparut rapid si nu am apucat sa ii pozez, dar erau tare dragutzi.

Daca vreti si voi arici trebuie sa mergeti aici 🙂

PS: daca vi se pare ca e plina de rime compunerea de azi tot de la foodie kid mi se targe ca azi am facut tema la romana..”exemplu de 3 cuvinte care incep cu i din i si contine un i din a”….si tot asa.

 

 

2

3 thoughts on “Blogger’s night out la London Street Bakery

  1. Monica Post author

    Si noua ne plac obiceiurile cu adunare la mancare 🙂 Cat despre Londra, eu merg in interes de mancare, foodie man la servici 🙂

  2. Pingback: Risotto cu sfecla rosie | The Foodie Family

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *