Espai Kru Barcelona

Scurta noastra vacanta la Barcelona a fost aranjata cu doar 4 zile inainte. Am incercat (sa nu zic ca nu am incercat) sa gasesc loc la Tickets dar a fost evident imposibil. Asa ca la recomandarea consierge de la hotel (baietii astia sunt chiar folositori) am ajuns la Espai Kru, unde Adria a fost consultant cand au deschis si face parte din grupul lor de restaurante.

Espai Kru este la o aruncatura de bat de Tickets, oamenii care stau in zona aia sunt foarte norocosi. Design modern si foarte modern, masa noastra cu ceva vedere la bucatarie mai precis catre salate/cold dishes unde o tanara taia meticulos frunze si frunzulite si le punea cu penseta pe farfurii.

EspaiKru indoor

Dupa cum se deduce din nume, specialitatea acestui restaurant sunt produsele in forma cruda. Meniul are un usor ton apocaliptic (la fel si filmuletul de pe site cu un om preistoric care vaneaza cu o sulita un peste):  originea, crud si viu, rece…acum 2.000.000 ani…inainte sa descoperim focul. Apoi apar marinatele si dressingul. Deci avem sashimi, carapccio si tartar. Si stridii.

Pana la urma am decis sa lasam ospatarul sa ne dea o selectie din meniu. Si iata ce am primit.

Shrimp and spider crab croquettes

BarcaFoodieFamily49 

 

Anchovies in salt with roast pepper and manchego cheese

BarcaFoodieFamily48

 

Oyster with ponzu sauce and salmon roe. Oyster with Peruvian ceviche. Oyster with cold soup with red fruit.

BarcaFoodieFamily50 

Prezentarea mi s-a parut orginala si interesanta. Cum or fi taiat ei pestiosul asta asa frumos…zici ca e din Tom si Jerry 🙂

Ceviche of salmonete (red mullet)

BarcaFoodieFamily51  

Galician beef tartar

BarcaFoodieFamily53

Kru Toro

BarcaFoodieFamily54 

Apoi am descoperit focul, acum 400.000 de ani. Si avem peste prajit si servit pe propriul schelet si el prajit si care se mananca. Foodie kids au fost foarte incantati.

Deep-fried turbot

BarcaFoodieFamily55BarcaFoodieFamily56 

Vita servita pe un os imens (pe asta nu l-am mancat).

Grilled wagyu

BarcaFoodieFamily58

 

Lobster salad with mango, avocado and its coral mayonnaise

BarcaFoodieFamily59

 

Si la sfarsit deserturile.

Coulant caramel and banana sorbet

BarcaFoodieFamily60

Banana ravioli in Tahiti banana cream

BarcaFoodieFamily61

Pain perdu with nougat ice-cream

BarcaFoodieFamily62

Cea mai buna prajitura de ciocolata. Ever.

Chocolate band

BarcaFoodieFamily63

Dupa aceasta experienta nu ne-a mai parut rau ca nu am ajuns la Tickets. Totul a fost delicios, prezentare cu imaginatie si serviciu amabil. Must repeat!

3

2 thoughts on “Espai Kru Barcelona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *