Lot.k Mamaia

Last weekend am fost la Mamaia pentru al doilea bloggers’ we away. Dupa ce am resusit sa prindem ceva raze de soare pe plaja si am fentat cateva ploi marunte, sambata la pranz am descins in masa la Lot.k, loc de care acum auzeam prima data (bine, si ajung in Mamaia o data pe an maxim…). Il gasiti pe aleea de langa Hotel Majestic.

De obicei nu prea ma entuziasmeaza restaurantele de statiune, probabil pentru ca in sezon sunt extra aglomerate si serviciul este foarte greoi, si nu mai imi priestea mancarea. Dar cum we trecut a fost cu ploi galbene (as in codu galben) era putina lumea in Mamaia si si mai putina in restaurant.

Pentru ca am ajuns la masa un grup micutz de numai 19 persoane si pentru ca ne era foarte foame, ca sa mearga treaba repede pe masa ne asteptau ceva gustari: salata de vinete, de icre, salata caprese, hamsii prajite…the works. Pe cat de umili sunt acesti pestisori, jur ca nu am mancat hamsii prajite mai bune. Si salata de vinete mi-a placut, dar probabil ca din cauza painicilor calde pe care a trebuit sa le mananc cu ceva. Painicile se coceau pe loc in cuptorul de pizza aflat la vedere, sursa yuminesului.

Meniul nu este deloc lung ceea ce e un semn foarte bun, putine feluri da bune. Asa nu imi plac meniurile alea lungi foileton cu specialitati ca la cantina ONU. La felul doi am cerut un calamar la gratar, m-am gandit ca e micutz si sa lase mult loc pentru dezmatzul culinar ce ne astepta seara. Micutz a fost, da asa de bun incat as mancat trei portii. Un calamar la gratar asa fraged nu am mai pomenit, se topea in gura, nici urma de cauciucul pe care il gasesti in multe locuri. A venit impreuna cu niste cartofi copti cu sare, cam…..sarati 🙂

Foodie man a anticipat si el seara gurmanda si s-a multumit cu un coquelet mic si dragutz si foarte gustos.

Prin vecini am mai vazut si o saramura de peste si niste scoici. Tot de la vecini s-au auzit sunete apreciative, asa ca presupun ca au fost foarte bune si ele.

Dupa asa o impresie buna eram gata sa ma sacrific cu un desert, numai ca sa vad daca e la fel de bun. Dar oferta era limitata la fructe si inghetata asa ca am scapat de desert.

So, daca sunteti in Mamaia si nu va paziti bugetul pentru clubul de seara (caci la Lot.k e destul de scumpa treaba) nu trebuie sa il ratati. Macar pentru painicile alea.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *