Valsabbion Croatia

Cel mai bun restaurant din Croatia in 2008, l-am gasit (greu) la marginea orasului cu numele ce face hazul turistului roman in Croatia…

Situat la marginea marii intr-un golfuletz, este restaurantul hotelului cu acelasi nume. Am avut de ales intre tasting meniul de 4 ore (ups, cam mult pentru cei 2 copii de la masa, cat de foodie sunt ei) si cel de 2 ore. Bine structurat, inventiv, cu elemente de surpriza (scoica coapta in sare neagra) dar si cu unele cam trase de par (siringa cu sos cu care sa iti umpli gogoshele), all in all o experienta foarte frumoasa la malul marii, la nivel foarte inalt, dar la un pret muuuult mai mic decat Paris si NY, si unde poti sa iei si copii de 3 ani.

Mick Jagger si Elton John au fost clienti ai restaurantului.

readysetgo

Olive oil appertif – Istrian olive oil, olive tapenade, olive butter

uleimayo

amousebouche

amousebouche2

supica

risotto

peste

altpeste

icecream

cioco

tiramigiu

ciocolatetzele

Copii au mancat niste paste foarte bune, gen gnochi.

paste

Il recomand cu caldura pentru cine vrea sa experimenteze un tasting menu variat si inventiv si care nu omoara bugetul ca o seara cu Gagnaire.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *