Inghetata de capsuni cu soc si un giveaway de ploaie

Deci sunt sigura ca azi numai de inghetata nu vreti sa auziti, dar totusi o sa vina ea vara si o sa vreti voi inghetata si mai ales formele astea dragute in forma de umbrela 🙂 Haide, stiu ca le vreti 🙂

forma inghetata umbrela

Mai intai sa povestesc repede de inghetata de capsuni cu soc care este cat se poate de simpla si nici macar nu va pot spune cantitati. Pentru ca mereu o fac cu acele capsuni mai amarate care raman pe fundul castronului si care nu au fost suficient de perfecte sa ajunga pe o tarta si au ratat si smoothie-ul de la prima ora.

Ei amaratele alea au totusi parte de un final glorios pentru ca le pasez repede la blender si le amestec dupa gust cu sirop de soc. Combinatia de capsuni cu soc mi-a ramas la inimia de la tortul meu de anul asta si nu o ratez cu nici o ocazie. Si inghetata asta rapida e tocmai o altfel de ocazie. Inca mai gasiti prin piete sau la margine de drum soc sa faceti cateva sticle de sirop. Si gata, le torn repede in forme de popsicle si la congelator cateva ore.

inghetatacapsunisoc

Foodie kids cer inevitable o gustare cand vin de la scoala asa ca am un stoc frumusel de inghetate pe bat la congelator.

Acum despre giveaway. Simplu de tot.

1. Comentati voi aici care este aroma voastra preferata de inghetata pana joi 26 iunie.

2. Vineri 27 iunie o sa aleg la intamplare (adica random cum s-ar zice) un fericit castigator de forme de inghetata umbrelute. Sa speram ca pana atunci trece si ploaia.

Hai ca poate asa vine inapoi vara si spor la mers prin ploaie.

Later edit: Si avem o castigatoare!!! Felcitari Andreea Dianu 🙂 Astept mesajul tau cu datele sa iti trimit umbrelutele.

3

25 thoughts on “Inghetata de capsuni cu soc si un giveaway de ploaie

  1. Iulia

    Aroma noastra preferata de inghetata este cea de capsune, pe care o vom innobila de acum cu flori de soc. Imi pare o combinatie foarte reusita, de abia astept sa o incercam!

  2. Adina

    Doar una? Cafea pe primul loc, pe urma fructe de padure si multe altele :))) Formele de inghetata sunt tare dragute! De unde le-ai luat (in caz ca nu le castig sa-mi iau si eu)?

  3. Lorena

    Este asa greu sa ma hotarasc, dar voi incerca. Cea facuta in casa este de ananas+ mango, iar cea de la gelaterie este cea cu aroma de tei; am mancat saptamana trecuta si am innebunit de placere.

  4. Daiana

    Oh ce intrebare grea ai pus, inghetata este desertul care se consuma la noi cu cea mai mare placere, indiferent de cantitate, sezon sau moment al zilei!
    Orice varianta noua de inghetata este primita cu mult interes si incoronata printre favorite, dar asta pana in momentul in care apare o alta…
    Oscilez intre clasicul vanilie si ciocolata neagra sau variante mai putin comune de genul tei cu coji de portocale confiate, cirese amare caramelizate, rozmarin sau ricota cu pinole…
    Cu drag,
    Daiana

  5. Amalia

    Imi place tare inghetata de pepene galben, dar nu refuz nici mango ori fructul pasiunii. Insa as incerca oricand si doua idei gasite la Florin-CrazyMotherCooker: pe cea cu ulei de masline o_O, si delicata inghetata cu lavanda si miere.

  6. Dulce Ale

    orice contine ciocolata. accept orice combinatie posibila cu ciocolata :), dar nu ma deranjeaza nici inghetata cu fructe. Nu sunt deloc pretentioasa, inghetata sa fie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *