Lansare Forbes Kids

Asta e ultima saptamana de scoala si la noi la scoala e Saptamana altfel. Chiar si mancarea e altfel ca ieri ne-a dat mancare mexicana: nachos cu guacamole si ceva ca un buritto asa. Filip a mancat toti nachos ca lui ii place guacamole foarte mult. Abia astept sa vad ce ne mai da pana vineri.

Saptamana trecuta am avut si serbarea si festivitatea de diplome ca s-a terminat clasa 3. La serbare clasa mea a fost la spectacolul Notre Dame care a fost foarte greu si ma bucur ca am scapat si am spus toate replicile bine.

Dar saptamana trecuta am fost si la un eveniment foarte frumos cu mami si cu Filip. Pentru ca am gatit pizza de 1 iunie si am scris pe blog ce tare mi-a placut, cei de la Saga Kid m-au invitat la lansarea unei reviste de copii. Eu am crezut ca e cu desene sau cu chestii de experimente de stiinta cum ne face noua Daniel la scoala dar e numai cu scris si cu poze cu oameni. Mami zice ca in revista asta apar copii care fac chestii speciale, cum ar fi ca joaca in filme sau au multe medalii la sport. Eu nu joc in filme dar am fost la televizor cu mami cand am gatit noi chestii.

Si oamenii care au facut revista asta au facut si o petrecere pentru ea. A fost si de mancare cu chestii de copii, cel mai mult mi-au placut soarecii de ciocolata, dar erau si altele in forme de copii. Si mai era si vata de zahar si multe sucuri din fructe si legume amestecate.

Cat mami a vorbit cu niste oameni eu cu Filip am macat vata de zahar si am plantat cu o doamna de la Saga Kid niste seminte intr-o sticla din care semintele beau apa singure. Si pe urma am facut niste poze la un ceas foarte cool de pe un perete si la un tablou cu o lista foarte tare 🙂 Mami zice ca acolo e de fapt un restaurant dar eu nu am mai vazut asa restaurant ciudat cu chestii ciudate pe pereti si carti sub geamuri.

Revista Forbes Kids apare pe 8 iulie si abia astept sa mi-o cumpere mami sa citesc si eu ce scrie in ea.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *