Foodie Family Cooking Demo

La Alex la scoala se organizeaza Family Evenings, adica actiuni pentru copii si parinti. Si am avut onoarea si placerea sa fim primii moderatori ai unei astfel de intalniri. Care a implicat bucatarit (evident ca la asta ne pricepem) si mai precis fun food pentru copii.

Iata povestea in imagini.

[nggallery id=11]

Alex si Filip au fost de mare ajutor la impartitul ingredientelor si toti copii au fost incantati de rezultat. Unii nu au vrut sa il manance ca era prea frumos si l-au luat acasa 🙂

Cele 4 figurine create de noi au fost.

1. Gaza: se taie cu o forma de biscuiti cerc (sau si cu un pahar) un cerc de paine dintr-o felie toast, la fel si o felie de cascaval. Dintr-o felie de castravete taiata in 2 facem aripioare, din o jumate de rosie cheryy galbena si una rosie corpul, si din 2 sticksuri antenele. Gaza deci

2. Umbrela. Din un segment de ardei galben am taiat cu un cutit franjuri de umbrela. Un bat de morcov este manerul iar bobite de branzica de casa ploaia (sau zapada in fct de sezon)

3. Catzelush. Din 2 jumatati de para din compot am facut corpul. Caise uscate sunt urechile, stafide pt ochi, o feliutza de caisa uscata devine coditza si boabe de strugere taiate in jumate labutzele din spate si nasul. HAM!

4. Monstru verde. 2 felii de mar verde lipite cu unt de arahide, tot cu unt am lipit si 2 boabe de struguri verzi si 2 chocolate chips pentru ochi. Scary.

2

2 thoughts on “Foodie Family Cooking Demo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *