Torvehallerne Copenhaga

Se dau 4 bloggeri intr-o dimineata in Copenhaga: The Wondering Oltean, Crazy Mother Cooker, Wine and Knives and yours truly. Cei 4 bloggeri si their significants others sunt flamanzi de dimineata si stau intr-un hotel din ala cu mii de camere si un bufet total neinteresant la micul dejun, bufet unde e coada mare la intrare, ca in hotel s-au varsat tzashpe autocare cu turisti.

Toata lumea se urca pe biciclete si se pleaca la piata unde bloggerii au auzit ca se gaseste de mancare. Mancare buna, sa ne-ntelegem.

foodiefamilyCopenhaga market26

Torvehallerne este una din cele mai frumoase piete din Copenhaga. Pana sa se hotarasca ei ce sa manance au dat cateva ture prin piata, si le-a fost tare greu sa se decida ce le place cel mai mult.

Standuri dupa standuri cu paine, produse din carne, branza, prajituri, cafea, sucuri si smoothies in fel si chip, fructe, flori, orice ti-ai putea dori sambata dimineata, la care bloggeri fac uuu si aaa si vreau si d-aia si d-aia ca niste copii mici scapati in disneyalnd.

In cele din urma au ales un stand cu smorgasbord, celebrul si specificul sandwich nordic, cateva smoothies si bineinteles multa cafea, care e fenomenala in Copenhaga.

foodiefamilyCopenhaga market7

foodiefamilyCopenhaga market4

foodiefamilyCopenhaga market3

Asa mult le-a placut la piata asta ca s-au intors si a doua zi la pranz pentru inca o serie de degustari.

Este cu siguranta una din cele mai frumoase experiente la piata din cate am avut, cred ca numai pietele din Provance mi-au placut mai mult.

2

One thought on “Torvehallerne Copenhaga

  1. Pingback: Foodie man eats in Amsterdam | The Foodie Family

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *