Inghetata de porumb

Daca inghetata de parmezan vi s-a parut strange…check this out 🙂

Am avut norocul sa nimeresc la piata cativa porumbi incredibili de dulci si proaspeti, probabil soiul din care ajung boabele alea in conserva. L-am fiert, l-am gustat dar era prea cald sa il mancam asa ca l-am lasat la racit. Dupa care m-am gandit sa il fac inghetata, asa ca am taiat boabele de pe stiulete (un cutit de filetat face treaba foarte buna in cazul asta), le-am pasat si am adaugat foarte putin sirop de zahar (pastrat in frigider de la un alt batch de inghetata…so always save the leftovers!!!). Am pus foarte putin sirop, asa de dulce era porumbul.

Dupa care hop in forma si la congelator. 4 ore mai tarziu….happy foodie kids 🙂

Presenting the CORNSICLE !

Nota: trebuie porumb dulce, gustati chiar inainte de fierbere cateva boabe, ar trebui sa fie delicioase crude.

1

2 thoughts on “Inghetata de porumb

  1. The Wandering Oltean

    De ceva timp am descoperit ca porumbul merge bine rau de tot in mancaruri, nu numai fiert sau copt pe gratar sau aruncat asa intr-un colt intr-o salata. Dar in inghetata.. uite ca acolo nu ajunsese.. pana acum 🙂

  2. Monica Post author

    Am vazut si eu. Vezi numarul pe august din Bon Appetit, e un articol numa cu retete cu porumb, inlcusiv o inghetata 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *