Operatiunea pachetelul – cosulete cu oua de prepelita

Si a reinceput scoala de ieri, deja facem teme si suntem din nou in schema de program, inclusiv cu mesele si planificarea pachetelului. Saptamana asta va arat un nou episod “Operatiunea pachetelul” difuzat pe canalul youtube Totul despre mame, un episod cu o idee foarte haioasa si de efect: cosulete cu sunca si oua de prepelita.

Mie imi plac tare ouale de prepelita, nu neaparat pentru ca sunt foarte sanatoase dar pentru ca sunt…well…mici. Si se preteaza la o multime de chestii in mini size pentru copii inclusiv aceste cosulete.

Ingrediente:

–        6 felii de paine toast (fara coaja)

–        3 felii de sunca

–        15 gr unt topit

–        6 oua de prepelita

Se preseaza feliile de paine cu un sucitor si se intinde unt topit pe o parte cu o pensula. Se aseaza feliile de paine intr-o forma de briose cu partea cu unt in jos, evident ca sa nu se lipeasca. Daca nu vreti sa folositi unt se pot pune feliile de paine in forma de briose de silicon sau in hartii de briose. Se aseaza bucatele de sunca in fiecare cosulet si deasupra se pune un ou de prepelita. Se coc in cuptorul incins la 180 grade aprox 10 minute pana se face bine oul.

Pentru instructiuni video, see the movie below.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *