Una alta #1

Incep anul 2018 cu o noua serie pe blog. Dupa ce anul trecut am avut seria Eat the Year cu sarbatorile culinare din fiecare luna, de anul acesta ma voi orienta un pic in alta directie. Voi povesti la fiecare sfarsit de luna despre locurile pe care le-am vazut, restaurante, evenimente si concerte si alte lucruri frumoase care s-au intamplat. As putea zice ca blogul se duce de anul asta un pic si pe lifestyle, fara a neglija insa food&travel care sunt in continuare cele mai importante lucruri din viata noastra.

TRAVEL

Citybreak la Dusseldorf

Nimic nu incepe un an mai bine decat un citybreak intr-o destinatie noua. Hip si cool, Dusseldorf nu a lasat de dorit nici la capitolul mancare. Povestea intreaga aici.

ARTA & CULTURA

Concert simfonic de ziua Culturii Nationale la Ateneul Roman

Pe 15 ianuarie, de ziua lui Mihai Eminescu, la Ateneul Roman are loc acest concert, la inceputul caruia Academia Romana rasplateste cei mai merituosi artisti. Concertul s-a incheiat cu o piesa tare fraga mie, Hora Stacatto de Grigoras Dinicu care a sunat deosebit in intepretarea Filarmonicii George Enescu.

FOOD

Restaurant Premiata

Dupa douazeci de ani (tres Alexandre Dumas, non?) de mancat pizza la Capriciosa, ne-am mutat doua strazi mai incolo la Premiata. Acum aici venim daca vrem pizza si foodie man nu are timp sa ne faca acasa. Foodie kids au fost incantati de lava cake care “curge” atat cat trebuie.

Restaurant Sardin

Restaurantele de peste s-au inmultit in Bucuresti, dar asta nu poate insemna decat bine pentru ca isi va face treaba principiul concurentei. Sardin este un loc cu iz meditarenean, cu multe feluri cu peste si fructe de mare salbatice/de captura (zic ei). Eu zic ca mi-a placut si il trec la “merita sa mai vin”

Pe luna viitoare!

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *