Supa rece de rosii

Duap cum stiti, saptamana trecuta bucataria mea a fost invadata de 7 feluri de rosii de la Tomatina, rosii pe care le-am testat in fel si chip. Unele din ele, Roma mai precis, au ajuns in cea mai rapida, buna si racoritoare supa de rosii. Am ales sa fac supa cu Roma pentru ca mi s-au parut cele mai potrivite pentru gatit, au forma rosiilor din cele mai bune conserve italinesti.

De cand gatesc eu nu am facut ceva atat de bun in doar 5 minute, din care majoritatea au fost pentru aranjarea farfuriei si nu pentru pregatirea propriuzisa.

Am luat 4 rosii Roma, le-am taiat in bucati mari si le-am aruncat in Blendtec. Un minut mai tarziu am obtinut o suc gros de rosii pe care l-am asezonat bine cu sare. Am turnat sucul gros pe care putem sa il numim deja supa intr-un castron si am pus deasupra o lingura de iaurt, cativa samburi de pin tocati, putina ceapa verde tocata si cateva fire de marar. Am presarat generos piper proaspat macinat deasupra si gata.

Cea mai rapida si gustoasa supa rece de rosii gata in 5 minute si fara sa dau drumul la aragaz. Pentru ca pe caldura asta e ultimul lucru pe care iti vine sa il faci.

suparosii

1

4 thoughts on “Supa rece de rosii

  1. Pingback: Cu si despre rosii | The Foodie Family

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *