Foodie Family Farm

Ca si cum nu am fi fost destul de ocupati, ne-am mai facut de lucru si cu o casa la tara, pentru ca e frumos si sanatos, si la o distanta numai buna de plecat in drumetii pe munte. Dar cum statul la umbra in hamac nu ne este tocmai felul, pe langa casa am pus niste stupi si am plantat niste afine, initial pentru consum propriu dar cum natura e darnica in curand ne-am vazut camara plina de roade.

mierefoodiefamily4

 

Asa ca am inceput sa dam pe la prieteni care s-au declarat mai mult decat incantati de calitatea mierii si a afinelor. In unii ani merge minunat, in altii nu prea. Anul trecut de exemplu a fost foarte frig si albinutele nu au apucat sa iasa la cules, in salcamii de pe deal au ramas florile pana s-au uscat. Alti ani e cald si bine si se face multa miere. Unii ani sunt secetosi si calzi si afinele se fac foarte dulci, in altii ploua mult si nu se coc la fel de multe, nici la fel de dulci. Foodie kids merg in inspectie pe camp si la cules in fiecare vacanta de vara, si sunt foarte incantati de afinele lor.

afinefoodiefamily2

Dar cum nu lucram la productie ci doar de fun si hobby, nu ne suparam si multumim naturii pentru cat ne da.

afinefoodiefamily

Anul asta a fost foarte darnic. A iesit miere multa si afinele s-au facut super bune si foarte dulci. Asa multe ca avem de dat si la altii 🙂

afinefoodiefamily3

Afinele le dam cu 20 lei pe kilogram, mierea de salcam 40 lei borcanul si mierea de floarea soarelui cu 30 lei borcanul (borcane de 800)

De mierea de floarea soarelui sunt in mod special mandra, este o miere deosebita si nu se gaseste in comert. Are o consistenta perfect tartinabila potrivita pentru foodie kids 🙂 Un articol foarte interesant despre aceasta miere gasiti pe Blogul despre.

mierefoodiefamily

Pentru comenzi (cu livrare numai in Bucuresti pentru afine) imi puteti scrie la monica@foodiefamily.ro

Salutari de la Foodie Family Farm si o vara frumoasa 🙂

foodiefamilyfarm

2

One thought on “Foodie Family Farm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *