Croaziera intensa pe Marea Egee

Croaziera pe Marea Egee…ce idee┬áminunata si promitatoare ­čÖé ┬áFoodie kids ne-au batut la cap ani de zile sa mergem intr-o croaziera, preferabil in Caraibe cum au vazut ei intr-un serial pe Disney Channel. Ne-am uitat atunci ce ar insemna asta dar am renuntat rapid pentru ca mancarea in serie nu ne atrage si nici drumul pana la locul de imbarcare nu era prea abordabil. Au experimentat o noapte cand am trecut din Copenhaga in Oslo si de atunci nu au mai zis nimic. Ne-am mai lamurit o data ca nu e de noi cand am navigat anul trecut pe langa coasta amalfitana si ne uitam cum se varsa croazierele pe Capri, ca musuroiul de termite, si ce bine era dupa ce plecau seara.

Citeste articolul

2

Foodie Family eats and dives in Malta

Nici nu s-a terminat bine scoala ca am si fugit intr-o prima vacanta en famille. Am ales ca si anul trecut Malta, care bifeaza multe casute: distanta mica, pret decent, mancare buna si oferta mare de distractie. Iar cum pentru noi distractia la mare inseamna de ceva vreme scufundarile, ne-am dus in Malta pentru ca este si o destinatie minunata pentru scufundari.

Nici nu s-a terminat bine scoala si foodie kid a si inceput alta, de data asta scoala de scafandrii. A asteptat de ceva timp sa il primeasca la scoala si in sfarsit a venit momentul, nu numai ca varsta dar si ca nivel de engleza pentru ca ar fi bine sa intelegi perfect de care robinet trebuie sa invarti si in ce sens ­čÖé Am ales scoala Divewise care este de departe cel mai frumos, organizat si civilizat centru de scufundari din cate am vazut noi prin toata lumea.

Citeste articolul

2

Eat the foodie year – Iunie

Luna iunie a inceput incendiar pentru noi. La propriu. Chiar pe 1 iunie cand a trecut o furtuna peste oras, un fulger ne-a nimerit acoperisul care a luat foc si…toata luna iunie a fost numai vizite pe la pompieri dupa hartii, la asigurari la lasat hartii si pe langa casa la pazit santier si reconstructie. Mai putina inspiratie la gatit si mai putin chef de sarbatorit dar cate ceva tot am facut sau macar am mancat prin oras cu un scop precis.

Ce am serbat in luna iunie (totusi).

1 iunie – Hazelnut Cake Day

Citeste articolul

2

Food Bloggers Conference editia 6

Nu ar fi trebuit sa merg la conferinta asta. Nu ca nu mi-as fi dorit, dar aveam planificat un worktrip in Austria fix in perioada aia cu un grup foarte fain de baieti.

Din pacate am patit ca un fulger sa ne loveasca casa si sa ia foc acoperisul. Dap, exista si se intampla, desi stam in oras si nu in varf de munte, avem casa inconjurata de copaci si antene, dar iata, la noi a nimerit. Asa ca am fost nevoita sa raman acasa sa ma ocup de hartzogaria legata de eveniment, cu pompierii, asigurarile si desigur santierul de rigoare.

Citeste articolul

2

Il Poggio alle Ville, locul din Toscana unde as pleca chiar azi

Toata lumea are momentul ala in care si-ar lua lumea in cap si ar pleca oriunde, sa scapi, sa evadezi. De obicei sunt un monument de calm si organizare si putine lucruri pe lumea asta ma fac sa vreau sa plec….in Tibet. Din pacate trecem de cateva zile bune prin evenimente care m-au facut sa imi doresc sa plec o luna. Bine, in Tibet clar nu ma duc, nu de alta dar avionul pana acolo e cam lung si abia am zburat pana in Australia. Plus, nu imi place mancarea indiana gen.

Si unde m-as duce eu probabil ca va intrebati. Ei bine, singurul loc care imi vine in minte si unde simt ca mi-as gasi pacea, linistea si echilibrul este Toscana. Numai daca inchid ochii si vad dealurile alea si ma simt mai bine.

Citeste articolul

2