The Ledbury Londra

TheLedburyFoodieFamily17

Cum am aflat ca merg la Londra am si vorbit cu Andra (my London girl si fine dining cognoscente) sa aranjam niste restaurante. Am avut mare noroc sa gasim o masa la The Ledbury cu doar 2 saptamani inainte…in mod normal ar fi trebuit sa fie liber abia in noiembrie. Lucky lucky us

The Ledbury este cel mai bine clasat restaurant englez din Top 50 San Pellegrino 2016, anul acesta este pe locul 14. Chef Brett Graham este australian, a deschis acest restaurant in Londra la numai 25 de ani si acum are 2 stele Michelin. La Ledbury, Graham pregateste un meniu Modern British bazat pe ingrediente locale cu multe legume si vanat. Vanat care apare si printat pe meniu

Citeste articolul

3

Mancarea de la Untold Festival 2016

FoodieFamilyUntold49

Desi foodie man a luat bilete de prin ianuarie nu mi-a spus ca mergem decat cu 2 saptamani inainte. A lasat-o surpriza ca sa nu am timp sa ma gandesc sau razgandesc, eu fiind mai degreaba fan Festivalul Enescu. Ehm.

Dar un city break la Cluj este mereu o idee buna, in plus vazusem eu pe net ca la prima editie a fost si un lineup de mancare demn de luat in seama, nu numai lineup de DJ.

O sa las specialistii sa isi dea cu parerea despre muzica, eu pot doar sa spun ca mi-au placut Faithless si Scooter (deh, din astia mai de pe vremea mea) si l-am descoperit cu mare placere pe Parov Stelar, care avea si instrumente pe scena. Instrumente :))) In rest m-am lasat in voia ritmului, just join the fun. Si atmosfera. Pentru ca atmosfera a fost intradevar minunata, si la asta nu ma asteptam. Asa ca numai de bine despre Untold.

Citeste articolul

2

Yes way, Frose!

frosefoodiefamily2

Nu m-am dat in vant dupa cocktails pana anul acesta. Mai precis de la 5 mai anul acesta, cand pentru party de Cinco de Mayo a trebuit neaparat sa fac margaritas. NEAPARAT! Si nu oricum dar in pahare speciale de margaritas. Dupa care am alergat prin oras panicata cu 1 zi inainte. Anyways a trecut momentul, a ramas si niste tequila care a ajuns in Watermelon Margaritas la petrecerile de peste vara. Sau in Mexicola (tequila +Coca Cola in proportii dupa gust si dispozitie) in unele seri.

Tot din ceva ramas am ajuns sa fac si Frose, mai precis de la o jumatate de sticla de rose ramasa in frigider dupa o sesiune de Sangria, produsa evident pentru un party spaniol. Daca mai fac multe theme parties o sa ma transform in Martha Stewart.

Citeste articolul

2

Piata de peste Marsaaxlokk Malta

piatapesteMaltaFoodieFamily65

Se spune ca nu ai fost in Malta daca nu ai fost la piata din Marsaaxlokk. Aici este cea mai mare piata de pe insula, si se tine in fiecare sambata dimineata.

Cum nu tot grupul se dadea in vant dupa o plimbare printre tarabe cu pesti, le-am promis distractie maxima la St Peter’ Pool si m-au asteptat cuminti la o cafenea pana mi-am facut tura.

Aici vand pescarii de pe insula si gasesti tarabe cu 5 feluri de pesti, doi dintr-un fel, trei din altul, fix ce a prins in dimineata respectiva, fiecare cu barcuta lui.

Citeste articolul

2

Foodie family eats in Malta

FoodieFamilyMalta47

Vacanta de vara a inceput frumos, cu o saptamana in Malta. O vacanta pe o insula este intotdeauna o idee buna, iar Malta chiar este o destinatie care merita. Are de toate: apa albastra, o gramada de activitati si evident mancare buna. Altfel nici nu ne duceam

Pana in Malta zboara (cel putin vara) doua linii aeriene asa ca se ajunge rapid, fara escala si la ore mai mult decat decente. Noi ne-am cazat in St Julian, o zona plina de hoteluri, baruri, magazine si restaurante, ca sa le avem pe toate pentru toti.

Citeste articolul

2