Am doua restaurante preferate in Londra, si ambele sunt pe aceasi strada, Swallow Street… 🙂
Primul, Bentley’s Oyster Bar & Grill, este un restaurant de peste, unde am mancat prima data spanac gatit cum spune Jamie (adica calit in tigaie 1 minut) nu fiert romaneste 20 minute. Nici pestele nu e rau, iar stridiile grozave, dar eu numai de spanacul ala imi aduc aminte de cate ori ma gandesc.
Al doilea e Gaucho, e un restaurant argentian parte dintr-un lant mai mare, care se mandreste cu autenticitatea si provenienta ingredientelor sale. Si arata foarte cosmopolit (think Bamboo…)
Dar sa revenim la mancare. Mai intai o fata foarte dragutza iti aduce meniul si o farfurie neagra cu Pandebono, niste painici extraordinare. As veni la acest restaurant numai pentru painicile astea.
Sunt foarte savuroase, contin faina de porumb, amidon, branza si oua.
Apoi ti se prezinta bucatile de vita argentiniana ca sa iti alegi ce vrei: bife de cuadril (rump) , bife de chorizo (sirloin) , bife de lomo (fillet), bife de ancho (rib eye), churrasco (marinat in ulei si usturoi timp de 6 ore).
Iata si rezultatul gatit
La final un desert racoritor, nu foarte argentian dar oricum potrivit.
Pentru cine e pasionat de fripturi si vrea sa fuga de turistii de la Angus…
Dar eu tot la painicile alea ma gandesc 🙂
imi place mult noua ipostaza in care te regasesc, te citesc cu drag si-mi place ce scrii.
mult succes si inspiratie !
simt ca lesin de pofta. vita e carnea mea favorita. daca mai e si fezandata in ceva, orice, inclusiv ulei si usturoi 6 ore, cum spui tu…
te rog, vreau si eu reteta pentru Pandebono….ca au fost buuuuuunnnneeee !
Io reteta ti-o dau da n-ai ce face cu ea ca sunt 2 ingrediente care la noi nu se gasesc si nici un inlocuitor cat de cat nu am gasit
Da, da, daaaa! Painicile alea sunt superbe.. Si mie imi place Gaucho, l-am vizitat mai des pe cel din Canary Wharf, chiar pe malul apei. De fiecare data ma lupt sa rezist tentatiei de a ma satura cu painici… Nu de alta dar si vita e buuuuna!