Vase Le Creuset [giveaway]

A venit timpul pentru un nou giveaway 🙂 Nu am mai avut unul de anul trecut asa ca acum sa fie unul frumos de tot. Cu vase Le Creuset !

Nu cred ca aceste vase celebre mai au nevoie de prezentare. Folosesc de ceva vreme cateva si pot sa spun ca sunt minunate, gatesc bine si arata la fel de bine.

lecreusetpeppercocotte

Vasele din giveaway nostru sunt cele din gama de ceramica mini in forma de ardei gras. Sunt foarte practice pentru multe feluri de mancare, portii individuale, merg la fel de bine in cuptor, la frigider si pe urma direct pe masa ca vas de servit, de la paste la desert.

Pentru a castiga unul din aceste vase, tot ce trebuie sa faceti este sa dati like paginii noastre de FB si sa imi scrieti intr-un comentariu pe blog ce ati gati voi in aceste vase pana pe 14 aprilie. Pe 15 aprilie voi anunta cei 3 fericiti castigatori.

Abia astept sa vad ce idei aveti!

Later edit: Dupa ce am citit cu atentie fiecare comentariu, pentru care va multumesc, iata cei trei castigatori: Miruna, Andreea Lupsor si Laura Ene. Felicitari! Va astept cu un mail la monica@foodiefamily.ro sa stabilim detalii pentru a intra in posesia vaselor.

2

49 thoughts on “Vase Le Creuset [giveaway]

  1. Jo Ilie

    Ah, eu vreau să fac pâine no-knead, că nu am un vas de cuptor cu capac și fac tot felul de improvizații. Nu știu însă dacă nu cumva trebuie exclusiv vas de fontă.

  2. MihaelaS

    Oh, mon Dieu! De mult visez sa pot gati in vase Le Creuset, dar mereu am crezut ca voi ramane doar cu visele. Ma imaginez gatind fie un ratatouille, fie o bouillabaisse; pe cuvant, m-as simti ca o regina pivotand in jurul unui vas Le Creuset. Please, please, energii pozitive ale Universului, rezonati cu mine, redirectionati un vas spre bucatarioara mea! Like-ul a fost dat in urma cu ceva ani. 🙂

  3. Olguta

    Pfff ce frumusele sunt!
    Hmm grea intrebare pentru ca optiunile sunt nenumarate, dar primul gand a mers spre sarmalute pentru ca sunt preferatele piciului meu si pentru ca oricum le vom pregati de Pasti – ce bine le-ar sta in aceste vase pe masa 😀

    Mult succes pe Facebook! 🙂

  4. Andreea Mira

    Incredibil de frumoase vasele, de calitate nu mai vorbim: ireprosabile! Intr-un astfel de vas as face niste ardei umpluti pentru baietelul meu care adora aceasta mancare. Ar manca ardei umpluti si dimineata, si la pranz, si seara 🙂 Sigur ar avea o savoare deosebita ! yummy!

  5. Catalina

    Raspuns instant: paine cu maia si seminte de negrilica. Cu cea mai minunata coaja pe care o poate face Mr. Turqoise Creuset <3

  6. Cătălin

    Când văd vase de acest gen, îmi trec prin minte numai cassoulet-uri, tocăni făcute încet sau curry-uri super picante. Dar pentru că trebuie să aleg un singur preparat, m-aş opri la obraz de vită. Aş lua câteva bucăţi zdravene, pe care le-aş împrieteni cu nişte ceapă, morcovi, apio, o sticlă de vin roşu sec şi nişte stock de vită. Aş uita de ele la cuptor vreo 3-4 ore, la 160-180 de grade Celsius şi la final le-aş însoţi cu un piure de conopidă. Cam aşa ceva. 🙂

  7. Alexandra Tudor

    Clar, sarmalute! Le adoram cu totii 🙂 Mai ales ca se apropie si Pastele, ar fi numai bun acel vas. Si de gatit, si de servit, si de pozat! <3

  8. Georgiana

    Ohh, ce frumuseti de vase!
    Sarmale all the way, mancarea mea preferata, as face si ossobuco, legume umplute, tocanite, cred ca le-as folosi zilnic.

  9. Andreea

    Buna!Sunt superbe aceste vase.in momentul asta nu ma gandesc decat la dovlecei umpluti cu cuscus. Ar fi un frumos cadou de casa noua!

  10. Andreea

    In aceste vase as gati friptura de porc cu legume la cuptor sau penne siciliene. Arata f bine.

  11. Lucia

    Eu as gati niste sarmalute si pt desert clatite umplute cu branza dulce si stafide..mmm

  12. Miruna

    Like-ul e dat de mult 🙂

    În vasele astea mici și cute as găti chicken pot pie porții individuale. Sa se bucure fiecare de crusta aurie, nu doar câțiva norocoși de la masa.

  13. Alexandra Viz

    Doamne, cum arata! I-as face baietelului meu ghiveci de legume, paste cu sos ragu sau dovlecei umpluti.

  14. Claudia

    Ah…. sunt de vis vasele 🙂
    Un vis frumoas ar fi si sa castig unul dintre ele. Cel putin pana cand se termina concursul pot visa 🙂
    Ce as gati? Pai imi doresc de ceva timp, adica de cand am vazut filmul ”Julie si Julia”, sa incerc reteta de ratatouille a Juliei Child.
    Caci in ce vas ar fi mai potrivit sa il gatesc decat intr-unul ”Le Creuset”, nu? Sperand ca se va putea adapta si la dimensiunile vasului.
    Ca sa nu mai zic cat de bine i-ar sta in poza de dupa 🙂 Musai si cu poza ca sa imortalizez momentul.
    Asa ca pana atunci … visez, astept si ma rog ca norocul sa fie de partea mea 🙂

  15. Isabela

    Uuuu… cat sunt de nice!

    Foarte dificila intrebarea, pentru ca poti pregati la ele o multime de chestii bune, dar cu siguranta niste cannelloni cu ricotta si spanac as face!

  16. Groza mihaela

    Mmmm, ca tot se apropie Pastele, le-as da o prima intrebuintare unui miel gatit lent in sos de vin 🙂

  17. claudiu

    Mi-ar fi greu sa ma decid ce gartesc prima data, dar le-as lua pe rand: un pui copt in crusta de sare, o musaca de cartofi si poate chiar si o crema de zahar ars 🙂

  18. minodora

    l-as surprinde pe sotul meu cu niste sarmalute in foi de hrean- stiu ca isi doreste.

  19. onut cornelia

    As gati o tocanita scazuta din carne de vitel cu vin si ceapa, la foc domol, sa aiba timp de odihna in oala asta minunata.

  20. Laura Ene

    In aceste vase extraordinar de dragute as gati melanzane alla parmigiana sau painici fara framantare pentru ca au capac sau sarmalute sau vargabeles si lista ar putea continua dar ma opresc aici… 🙂

  21. Misaila Zoe

    Mancaruri delicioase pentru familia mea! Prima reteta la care m am gandit:dovlecei gratinati cu usturoi la cuptor?

  22. AnaGhioca

    Arata incredibil de sexy aceste vase. Dificila alegere, cu siguranta se pot testa foarte multe chestii delicioase, mie imi vine in minte acum o crema de zahar ars. Si niste legume (rosii, dovlecei, vinete, cartofi) umplute.

  23. Elisabeta Ana

    As gati tocanita bunicii mult adorata in copilarie! Cu cartofi si carne de vita care se patrunde incet, cred ca aceste vase ar face o magie din acest fel de mancare!

  24. Georgeta P.

    Arata fantastic aceste vase, parca sunt de expozitie! As gati cu mare drag in ele, imi place atat culoarea cat si forma lor speciala!
    In ceea ce priveste gatitul, imi este greu sa ma decid ce as prepara prima data, dar le-as lua pe rand: un pui copt in crusta de sare, cartofi frantuzesti, sarmale de post cu multe legume, asta ca tot suntem in postul pastelui, iar desertul cred ca ar fi un chec zebra sau o crema de zahar ars.

  25. Adina

    Ce frumoase sunt! Eu sunt fan feluri de mancare ce se fac la cuptor pe de o parte pentru ca presupun un efort mai mic pentru mine, dar mai ales pentru ca sunt mai sanatoase. Ma gandesc la o tocanita picanta, varza calita sau o friptura de porc facuta lent pana ce carnea se desface in fibre. Offf…

  26. Adina (cartederetete.ro)

    Primul gand ma duce la ceva din bucataria iraniana, una din tocanitele lor care se fierb indelungat la foc mic. Ma gandesc la o tocanita de vita, cu multe ierburi (coriandru, patrunjel, ceapa verde, fenugreek), lime uscate si fasole rosie, o mancare aromata si cu un gust inconfundabil acrisor pe care il dau lamaile verzi uscate.
    Daca as opta pentru pui, as adauga concentrat de rodie, sofran si nuci macinate.
    Mie de ani de zile imi sta gandul la un Le Creuset portocaliu, din seria veche, cum aveau bunicile. Si in care sa fiarba incet o tocanita 🙂

  27. Emilian Popescu

    In asemenea vase frumos colorate si cu un aspect deosebit de placere gatesti!
    Asa ca pentru inceput as incerca ceva usor de pregatit, o friptura de porc cu cimbru si coriandru la cuptor si desert macaroane cu branza.

  28. Carmen S.

    Un bouillabaisse ar arata perfect in acest vas, nu-i asa? Ce pofta mi se face cand ma gandesc la bunatatea aceea frantuzeasca!

  29. Constantinescu Laura

    Un pot au feu, un coq au vin, nici nu stiu cu ce as incepe. Sunt adorabile vasele Le Creuset!

  30. Constantinescu Laura

    Un pot au feu, un coq au vin, nici nu stiu cu ce as incepe. Sunt adorabile vasele Le Creuset!

    Scuze, in mesajul anterior am gresit adresa de mail. Cea corecta este cu gmail. Multumesc.

  31. Ruxandra Goia

    Hmmmm….eu as găti fasole boabe cu costițe si budinca de mei cu mere si scortisoara.

  32. Valentina Pielaru

    Am citit despre istoria vaselor Le Creuset si cu atat mai mult mi-as dori sa incerc cateva preparate in aceste minunate si frumos colorate vase!
    Lista mea de preparate este lunga, dar indraznesc sa enumar o parte dintre ele: as incerca o plachie de stiuca, diverse tocanite fie simple pentru post doar cu legume, fie de vita sau de porc cu multe ierburi aromate, ardei umpluti, musaca de cartofi, paine de casa cu crusta rumena. Ca desert cred ca o crema de zahar ars ar fi perfecta in aceste vase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *