Ghidul cadourilor foodie 2015

Primul post din luna decembrie trebuia sa fie dedicat cadourilor. Ca un overachiever si organization obsessed ce sunt, am terminat deja operatiunea CADOUL asa ca ma simt in masura sa va recomand cateva.

awards15

1.  Acuarele by Liudmila. Acuarelele sunt in mare voga anul asta si Liudmila face multe tablouri pentru foodies, cu legume si fructe. Le puteti comanda la ea pe blog si vor fi cadoul potrivit pentru un foodie care apreciaza si arta plastica, nu numai pe cea culinara.

acuarelacoriandruLiudmila

2. O carte potrivita pentru foodies pasionati de mers la restaurant. O poti comanda la Carturesti. Exista si aplicatia pentru telefon, daca aveti prieteni ce apreciaza cadourile digitale.

book

3. Un cadou pentru cei pasionati de bucataria moleculara, kitul de sferificare este usor de folosit si va fi de mare efect la masa de revelion. Sau orice alta masa. Potrivit si pentru foodie kids care vor sa se joaca de-a laboratorul. Il gasesti la FT Shop.

kitsferificareftshop

4. Un lap tray este potrivit pentru cine adora sa ia micul dejun in pat. Are o perna umpluta cu mici margele care se aseaza perfect pe picioare si este ingnifug asa ca nu se incinge. O poti folosi si pentru laptop cand scri in pat sau pe canapea. O gasesti aici.

laptray

5. Un cadou potrivit pentru cine traieste in bucatarie. Masa din bucatarie o folosim sa gatim, sa mancam, sa facem lectii sau cand lucrez de acasa. Asa ca o stergem des si aroma de patrunjel este cea mai potrivita in bucatarie, pentru ca nu imi place sa miroasa a levantica cand mananc ciorba. Il gasesti la Rangali.

parsleyrangali

6. Daca tot suntem in bucatarie si am sters masa sa punem niste farfurii pe ea. Si cele mai crazy party plates le-a facut Oana de la Chicineta. Precis sa nu o sa ramai in pana de idei de conversatie la masa cu farfuriile astea. Le poti comanda aici.

partyplateschicineta

7. Acum ca am pus masa sa si bem ceva. Recomandarea lui foodie man de anul acesta este o sticla de rom. Aromele de miere, cafea si caramel sunt perfecte pentru aceasta perioada a anului. Preferatul lui este acesta si il gasesti la The Liquor Store.

romxdictador

8. Tricourile realizate de Andie sunt asa inspirate ca nu vei sti pe care sa il alegi. Spor la decis, le poti comanda aici.

tricoucupcakeAndie

9. O sticla de ulei de masline este oricand binevenita. Daca este si de la Frantoio Muraglia si intr-un ambalaj de sarbatoare precis ai facut un foodie fericit. Il gasesti la Delicateria di Francesca, in magazin sau online.

uleimaslineFrancesca

10. Nu i-am uitat nici pe fit foodies pentru care va recomand acest unt de arahide intr-o cantitate musculoasa de 1 kg 🙂 Il gasesti la My Protein.

peanutbuttermyprotein

Sper ca v-am oferit cateva idei inspirate pentru foodies din viata voastra. Eu am terminat deja de cumparat si ambalat toate cadourile asa ca va urez spor la cumparaturi.

Note to foodie kids: nu va obositit sa le cautati, ca in fiecare an le-am ascuns foarte foarte bine. Mwhaaaa :)))

Vin sarbatorile, vin sarbatorile…

4

4 thoughts on “Ghidul cadourilor foodie 2015

  1. Anamaria

    Mulțumim pentru idei! Și mie îmi place să aleg cadouri pentru oameni pasionați de gătit, iar aceste idei sunt grozave! 🙂

  2. Pingback: Ghidul cadourilor foodie 2016 | The Foodie Family

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *