Good Food BBQ Party

Totul a inceput asa: vrei sa vii la petrecerea mea?

Si normal ca eu si the foodie man ne-am dus. Daca scrie Good Food pe party invite precis e bun, daca invite vine de la Mazi precis e minunat. Si a fost. Great food, great people, great music, great location…ce poti sa ceri mai mult de la o seara de vara?

Totul s-a desfasurat La Seratta (PR by Elena care PR si la Simbio deci nu mai trebuie sa adaug nimic), loc la care am ajuns usor pentru ca mai trecusem pe strada cu nume fermier pe cand evitam un mare ambuteiaj pe DN spre un alt eveniment foodie la Corbeanca. Curte mare si parcare si mai mare si un restaurant foarte frumos si potrivit pentru nunti/botezuri and the like sau BBQ party in curte 🙂

Ne-am inghesuit la masa cu Ana si Misu von Easy peasy si Anca von The Cookie Jar si Madalin si Corina von Wine and Knives si Elena si Ana, la masa de langa asezati frumos pe o bancuta erau Catalina von Kiss the Cook, Andreea von Taste Bazar, Mihai von Placeri simple, Lavinia von Bucatar sub acoperire . Si am mancat si am vorbit si am ascultat muzica frumoasa (playlist by Mazi ofc) si de mult nu ne-am mai simtit asa bine. Din cand in cand mai faceam un drum la masa incarcata cu bunatati pregatite chiar de fetele din redactia Good Food, si erau numai bunatati, si erau chiar cele inscrise pe cartonasele din invitatie (quelle surprise 🙂 ). Preferatul meu a fost Couscous cu de toate by Mazi, as fi mancat tot castronul daca ma lasa multimea.

In plus pe un gratar felurite feluri din carne de curcan Penes se incingeau, se rumeneau, se intorceau pe toate partile si in general ne lasau pe noi sa asteptam cu farfuriile intinse ca pe niste copii la un tort aniversar, plin de nerabdare si de pofta. Preferatii mei au fost micii de curcan, asa tare mi-au placut ca in primul weekend am facut un rand si acasa. Delciosi!

Totusi nimeni nu s-a atins de mancare pana ce noi astia cu aparate de divese dimensiuni nu ne-am facut de cap si am pozat totul din toate partile.

Dupa ce food paparazzi si-au facut treaba ne-am asezat frumos la mese sa devoram feluritele feluri de curcan Penes.

Cand a venit seara au aparut si deserturile si cel mai tare si mai tare mi-a placut crumble de prune (reteta o gasiti aici interpretata de Anca sau aici de Mihai), asa de tare ca am mancat 2 portii chestie care mi se intampla rar. Dar a fost prea minunat.

Din pacate a trebuit sa spargem gasca primii (early flight a doua zi) dar nu inainte de a ne poza in grup,

si de a primi o dimploma pentru “Best BBQ ever” (yeah baby 🙂 si asta pentru ca am gatit si am scris despre femeia la gratar aici) si o multime de cadouri (inclusiv o sacosa plina cu sosuri Heinz pentru care sunt inca adulata de foodie kids)

Iata deci povestea pe scurt a primei petreceri Good Food si asa bine a fost ca sunt sigura vor urma si altele.

Nota: pozele alea frumoase sunt facute de Cristina Ardelean, care m-a tinut de mana si pe mine la primele incercari fotografice. Thanks again!

3

One thought on “Good Food BBQ Party

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *