Bloggers’ night out at Readers Cafe

Daca tot m-a prins valu scrisului dupa ce o luna n-am apucat sa scriu nimik (desi am gatit tone), sa recuperez si eu din urma cu ultimu blogers’ night out, ca de atunci se mai intampla si un alt bloggers’ we away si se aduna prea mult material.

Asadar si prin urmare, a patra iesire in oras a grupului vesel si gurmand ce tocmai supravietuise dezmatului culinar de la Fundata, adica Elena, Madalin, Mazi plus Florin, s-a petrecut la ceas de seara racoroasa (cam ca acuma de altfel) la Readers Cafe. Cafeneaua/lounge/bar asta este un pic ascunsa in Metropolis Center, tipografia aia veche de pe Iancu de Hunedoara renovata frumos de tot. Si are un view frumos la sosea. Si colt de citit (hence the name), si muzica live cu un volum sonor perfect pt mancat si vorbit…

Aici am petrecut o seara lunga si foarte frumoasa, am testat meniul, am baut, am stat de vorba cu gazdele, am mancat, am cunoscut o viitoare colega mamica de la scoala (cine vrea networking sa faca copii 🙂 ), am baut, i-am povestit lui Florin ce a pierdut la Fundata, am mancat…u get the picture

Dar sa o luam de la inceput, cu niste anteruri de inspiratie italiano-japoneza, adica crostini si sushi. Topingul de pe crostini (cred ca in meniu sunt tapas trecute) au fost delcioase, painea mai putin impresionanta ca era toast din ala de la punga…not my favourite. Dar overall delicioase. Sushi a fost de mare succes, fiind neceasr inca un rand ca toata lumea sa isi dea cu parerea asupra yumminesului.

Incalziti cu antreuri am trecut la treaba cu felul principal, dupa cum urmeaza.

Salata cu rata afumata si foie gras (a bit boring, dar ok )

Tagliata de vita cu ciuperci si rucola (probabil ca impresia ar fi fost mult mai buna, daca nu ne “strica” standardul vita angus a lui Nicu, nothing can beat that one)

Creveti cu legume stil stir fry…legumele deosebit de gustoase, daca cei de la Readers ar face si un fel veggie numai cu ele, nu trebuie ratat.

To top it off, deserturi.

Eu am luat un cheesecake, asa ca ma dau mare cunoscatoare :). Buna, dar nu ca a mea (asta ca sunt si modesta 🙂 ).

Pe masa a aparut si prajitura casei, cu ciocolata si nuci.

si cum deja nu prea mai stiam cum sa le incercam pe toate, am cerut un pic din fiecare

Din cate stiu eu, alt loc prin zona mai bun de mancat nu e, locatia super, ce mai, merita macar o vizita, u may like it 🙂 We did.

 

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *