Electrolux Passion4Cooking-Kids Edition

Pentru si cu ocazia zilei copiilor Electrolux a organizat un concurs pentru copiii de food bloggeri, si anume sa gatesca juniorii cate ceva si sa arate si la altii. Printre participanti au fost si foodie kids (duh), ocazie cu care am produsele frumoasele noastre broscutze cake pops.

Actiunea s-a terminat cu o petrecere pentru copii oferita de Electrolux, unde inainte sa ne distram a trebuit sa muncim. Era destul de greu sa reproducem broscutzele (nu ne incadram in timpul dat de o ora) asa ca am facut brownies cu dulce de leche. Foodie kids au primit sortul de bucatarie personalizat (how cool is that?) si au trecut la treaba.

Dupa ce am pus la cuptor tava, am inceput sa ne vizitam vecinii de aragaz si noii prieteni: Alice, Alexandra, Dana, Antonina si Mihai, fiecare cu kinderii din dotare. In timp ce unii incercau sa munceasca (Mihai s-a aparat vitejeste), kinderii duceau lupte pe frontul de lucru (aka bucataria).

In cele din urma Alba ca Zapada a linistit trupele pentru cateva poze, inainte ca juniorii sa alerge intr-o miscare pur browniana prin tot parcul de la Corbeanca (chestie care s-a lasat cu “nu langa piscina ca o sa cazi”, “nu gasim un copil, “nu pune mana pe cainele ala”, “iar nu gasim un copil”….)

In toata nebunia creata, foodie kid a venit repede sa imi spuna ca a gasit un loc secret…

Frumos tare locul, trebuie sa recunosc. Asa mult l-a impresionat ca a declarat ca el aici vrea sa isi serbeze ziua de nastere 🙂

In final cand prajiturile s-au copt si au iesit din cuptoarele cele noi Electrolux, am reusit sa asezam kinderii la masa si sa gustam din toate.

Foodie kids s-au distrat de minune si au fost foarte mandri de prajitura lor.

 

 

 

0

2 thoughts on “Electrolux Passion4Cooking-Kids Edition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *