Acasa la Simbio

Ma chinui de o ora sa incep postul asta….ce sa zic, cum sa zic…Rar scriu de restaurante de la noi, de obicei scriem de cele vizitate in vacanta, pe unde am mancat o data hai de doua ori, de care povestim destul de obiectiv, a fost/nu a fost bun.

Despre Simbio nu am cum sa povestesc la fel, sa vorbim numai de mancare. Locul asta e cu suflet, unde o sa vii si pentru atmosfera nu numai pentru food. Daca ar fi sa aleg un restaurant unde sa stau toata ziua la Simbio as veni. Oua Benedict la micul dejun, o salata sau sandwich la pranz, un burger seara, un rose sau prosecco pe terasa vara, un latte la barul de sub luminator iarna…

Si pentru ca prima locatie din Centrul Vechi devenise neincapatoare pentru doritori iata ca Simbio s-a mutat in casa noua, pe Negustori nr.26 intr-o casa veche reabilitata minunat, cu 2 saloane mari si o terasa pentru la vara (pentru prosecco de care ziceam).

Simbio Simbio5

Meniul pastreaza vedetele din Centrul Vechi, hello eggs benedict si french toast 🙂 Si sandwiches.

Simbio6

Simbio4

Mi-au placut si sucurile si freshurile in combinatii aromate.

Simbio2

Au aparut in meniu burgerii care pana acum ii gaseam numai in jur de 4 iulie…varianta mea preferata este DIY cu ceapa caramelizata, rosii uscate si branza de capra. Cartofii nu-s tocmai pe gustul meu insa, ma voi asorta cu o salata data viitoare.

Simbio7

@Catalina Zaharescu

@Catalina Zaharescu

@Catalina Zaharescu

@Catalina Zaharescu

Saptamana asta am fost de doua ori la Simbio…cine stie cunoaste cat de rar mi se intampla asa ceva, dar…nicaieri nu e ca acasa. Acasa la Simbio.

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *